Veraldo logotype

6% i återbäring när du handlar hos Veraldo *

Ta mig till Veraldo nu

Veraldo är specialister på att utforma det senaste modet för just dig och inspirerar dig dagligen med nya och spännande produkter. De uppdaterar dagligen på sociala medier med fantastiska erbjudanden, nyheter och inspiration för din nästa outfit. Veraldo är en nätbutik för modemedvetna kvinnor och här kan du alltid vara säker på att hitta de senaste stilarna bland allt från accessoarer till senaste modekläderna, bikinis, träningskäder, väskor och mycket, mycket mer!

 

Veraldo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Veraldo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Veraldo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Veraldo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Veraldo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Veraldo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Veraldo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Veraldo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Veraldo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Veraldo nu