VidaXL logotype

4% i återbäring när du handlar hos VidaXL *

Ta mig till VidaXL nu

Med ledorden - "Lev stort för lite" erbjuder vidaXl det du behöver för hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Butiken erbjuder ett stort utbud för dig och ditt hem. Du hittar en stor möbelavdelning både för vardagsrum och även till ditt uterum. Missa inte att titta in på VidaXL's autktioner där du kan göra extra bra fynd.

VidaXL Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för VidaXL

Just nu kan vi inte erbjuda någon VidaXL rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos VidaXL

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos VidaXL. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från VidaXL

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos VidaXL via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från VidaXL registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. VidaXL har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till VidaXL nu