Vimla logotype

100 kr i återbäring när du handlar hos Vimla *

Ta mig till Vimla nu

Paketerbjudande för mobilabonnemang. Välj hur just du vill använda din telefon och få det bästa möjliga abonnemanget som passar just dig. Du väljer hur mycket samtal, meddelanden och data du behöver och utifrån den informationen bestämmer du rätt mobilabonnemang. Du får ingen bindningstid och heller ingen uppsägningstid och dessutom samma täckning som du får i Telenors nät.

Vimla Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Vimla

Just nu kan vi inte erbjuda någon Vimla rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 100 kr.

* Återbäring hos Vimla

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Vimla. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Teckna ett abonnemang och få återbäring
100 kr

Villkor och information angående återbäring från Vimla

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Vimla via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Vimla registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Vimla har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Vimla
  • Om du avslutar ditt abonnemang på Vimla inom första månaden kan din återbäring komma att nekas av Vimla.
  • Det går inte att få återbäring via Cashbacker om Vimlas "Tipsa en kompis"-länk använts i samband med att man blir medlem hos Vimla.
  • Återbäringen kan också komma att nekas om Vimla upptäcker att deras erbjudande missbrukas, t ex om abonnemang sägs upp och tecknas igen för samma telefonnummer.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Vimla nu