WYPE logotype

25 kr i återbäring när du handlar hos WYPE *

Ta mig till WYPE nu

Prova WYPE och läs de senaste utgåvorna av alla Bonniers tidningar på ett och samma ställe! Exempelvis Illustrerad Vetenskap, iForm, Världens Historia, Sköna Hem och många fler. Totalt över 35 tidningar finns tillgängliga i WYPE. Läs online eller spara dem och läs utan internetanslutning. Din prenumeration på WYPE kan delas med hela familjen och fungerar på upp till 5 enheter på både iOS och Android. 

Prova nu och få första månaden gratis plus 25 kr i återbäring! 

Efter testperioden fortsätter prenumationen löpande och kan när som helst uppsägas. Prenumerationen på 99 kr varje månad betalas i förskott var femte vecka. Kortuppgifter skall anges vid beställning av testperioden. Beloppet dras endast om kunden väljer att fortsätta efter avslutad testperiod.

WYPE Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för WYPE

Just nu kan vi inte erbjuda någon WYPE rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 25 kr.

* Återbäring hos WYPE

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos WYPE. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Prova WYPE
Testa WYPE i en månad för 0 kr (därefter 99kr/mån). För att vara berättigad till återbäringen måste du prenumerera på WYPE i minst 3 månader.
25 kr

Villkor och information angående återbäring från WYPE

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos WYPE via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från WYPE registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. WYPE har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för WYPE
  • Efter testperioden fortsätter prenumationen löpande och kan när som helst uppsägas. 
  • För att vara berättigad till återbäringen måste du dock prenumerera på WYPE i minst 3 månader.
  • Prenumerationen på 99 kr varje månad betalas i förskott var femte vecka. 
  • Kortuppgifter skall anges vid beställning av testperioden. Beloppet dras endast om kunden väljer att fortsätta efter avslutad testperiod.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till WYPE nu