Werlabs logotype

10% i återbäring när du handlar hos Werlabs *

Ta mig till Werlabs nu

Werlabs erbjuder hälsoanalyser via blodprov med över 140 provtagningsställen i samarbete med den svenska sjuk- och hälsovården. Werlabs mission är att ge individer bästa möjliga kunskap om hur de kan förbättra sin hälsa på både kort och lång sikt. När du lämnar blodprov till Werlab granskar och analyserar deras läkare ditt blod och du kan få ökad kunskap om din hälsa i och över tid. Vanligtvis får du svar inom 48 timmar och får enkelt tillgång till din Werlabs-journal via mobilen. 

Werlabs Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Werlabs

Just nu kan vi inte erbjuda någon Werlabs rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 10%.

* Återbäring hos Werlabs

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Werlabs. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
10 %

Villkor och information angående återbäring från Werlabs

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Werlabs via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Werlabs registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Werlabs har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Werlabs nu