Y.A.S logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos Y.A.S *

Ta mig till Y.A.S nu

Det danska varumärket Y.A.S har en enkel vision - att erbjuda genomarbetade och moderiktiga plagg som täcker den moderna kvinnans alla behov. Med sitt breda sortiment erbjuder Y.A.S både vardagskläder, festkläder, sköna underkläder och sportkläder som ger kvinnor möjlighet att känna sig unika, oavsett tillfälle. Kollektionerna är feminina med attityd och diskret tuffhet. Y.A.S är en del av BESTSELLER-familjen.

Y.A.S Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Y.A.S

Just nu kan vi inte erbjuda någon Y.A.S rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos Y.A.S

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Y.A.S. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från Y.A.S

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Y.A.S via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Y.A.S registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Y.A.S har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Y.A.S nu