Yoins logotype

5% i återbäring när du handlar hos Yoins *

Ta mig till Yoins nu

Sedan Yoins grundades 2014 har målet med butiken varit att ge unga kvinnor chansen att uttrycka sig själva genom högkvalitativt mode till rimliga priser. Kläder är ett utmärkt sett att visa sitt individuella och unika jag och Yoins gör sitt bästa för att nya modetrender skall vara tillgängliga för alla. Här inspireras du till att skapa nya lookar som står ut från mängden och uttrycka din riktiga personlighet och stil. Yoins samlar de bästa stilarna från allt mellan catwalks och streetwear för att skapa komfortabla, högkvalitativa och moderiktiga kläder till bra priser. 

Yoins Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Yoins

Just nu kan vi inte erbjuda någon Yoins rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Yoins

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Yoins. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Yoins

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Yoins via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Yoins registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Yoins har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Yoins nu