Zuperbox logotype

6% i återbäring när du handlar hos Zuperbox *

Ta mig till Zuperbox nu

På zuperbox hittar du fler än 500 upplevelser och aktiviteter som kan utnyttjas över hela landet. På hemsidan beställer du presentkort som så klart är perfekta presenter till någon du tycker om. Några av de populära upplevelserna är sportbilstur, helikopter sightseeing och olika provningspaket för vin och mat.

Zuperbox Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Zuperbox

Just nu kan vi inte erbjuda någon Zuperbox rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Zuperbox

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Zuperbox. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Zuperbox

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Zuperbox via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Zuperbox registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Zuperbox har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Zuperbox nu