Accent logotype

Shopping med cashback hos Accent

På Accent hittar du massor av resväskor, väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer. Här finns något för alla! Här hittar du alla typer av väskor i alla storlekar och prisklasser från alla de kända och klassiska varumärkena.

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

5% 5,5%* i cashback när du handlar hos Accent

På Accent hittar du massor av resväskor, väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer. Här finns något för alla! Här hittar du alla typer av väskor i alla storlekar och prisklasser från alla de kända och klassiska varumärkena.

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cashback hos Accent

Ta del av vårt erbjudande om cashback hos Accent

  • Återbäring på dina köp

    5,5%
    Ord. 5%

Villkor och information

Följande villkor gäller för köp och cashback hos Accent via Cashbacker

När får du din cashback

Din cashback från Accent registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att cashbacken registrerats på ditt medlemskonto-konto.

Cashback klar för utbetalning

Efter att din cashback registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din cashback. Accent har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.

Beräkning av cashback

Beräkning av procentuell cashback sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.

Tips för att ditt köp ska spåras korrekt

Här har vi samlat några tips du bör tänka på för att få cashback på ditt köp.

Övriga villkor

Övriga villkor om cashback hittar du i våra medlemsvillkor.

Speciella villkor för Accent

  • Endast rabattkoder som förmedlats av Cashbacker går att kombinera med återbäring. Om rabattkod från annan källa än Cashbacker används så ges ingen återbäring.

Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Accent

Shopping hos Accent

Accent, alla väskor och accessoarer du behöver

På denna hemsida hittar du alla typer av väskor du kan tänka dig! Du hittar även accessoarer som nyckelringar och massor av smycken! Och behöver du en ny plånbok? Då hittar du det här också! Vare sig du söker det senaste modet eller bara funktionella lösningar så är detta butiken för dig. Här hittar du kända märken som Björn Borg, Samsonite och Guess! Om du ska ut och resa och söker din perfekta resväska så har du ett stort utbud här. Här kan du hitta både den snyggaste och den mest praktiska resväskan!

För resenären

Accent har allt du behöver för en bekväm resa. Förutom resväskor så har de många praktiska lösningar som en hopfällbar ryggsäck, resekits av olika slag och resegarderober med mera. Har du haft problem att hitta din resväska på bagagebandet? En bra lösning kan vara att pynta din väska! En bra början är ett personligt bagagetag. Du kan också lägga till färgglada bagageband. Om du dessutom vill gå ännu längre så finns det många roliga nyckelringar du kan pynta din väska med för att göra den extra personlig så att du lätt kan känna igen den bland de andra på bandet.

Bra priser

Vem vill inte kunna matcha alla sina outfits med en snygg väska. Glöm inte att kolla in rean när du är inne på butikens webbsida. Där kan du göra riktiga fynd! Det flesta kvinnor vet att man helt enkelt aldrig har för många väskor. En ljusblå till sin finaste sommarklänning, en mörkröd till skinnjackan och en mer neutral beige till jobbet som exempel. Så passa på att kolla om du inte kan fynda en ny väska till din senaste outfit! Med din Accent rabattkod så sänker du dessutom priset ytterligare! Så gör som många idag och se till att din väska är personlig med en fin nyckelring.

Populära butiker
Apotek365
Babyland
Babymarkt
Batteriexperten
Bluebox
Carfax
Confident Living
Expedia
Foreo
Glossybox
Golvpoolen
Gymgrossisten
Happy Socks
Kids Brand Store
Minfot
Polarn O. Pyret
SF Anytime
Skruvat
SoffaDirekt
Wiggle