Bodystore logotype

6% i återbäring när du handlar hos Bodystore *

Ta mig till Bodystore nu

Bodystore är en av Sveriges ledande internetbutiker inom hälsa och välbefinnande. Här hittar du produkter för hälsa kropp och hem men också naturläkemedel och vissa receptfria läkemedel. Bodystore har även ett stort sortiment av ekologiska produkter - någonting som verkligen kan sägas ligga rätt i tiden. Ligger du i hårdträning rekommenderar vi att du tittar på deras sortiment inom sport och träning. Om vi har en Bodystore rabattkod så kan du kombinera det med återbäringen. Aktuell Bodystore rabattkod finns längre ner på denna sidan.

Bodystore Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bodystore

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bodystore rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Bodystore

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bodystore. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Bodystore

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bodystore via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bodystore registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bodystore har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Bodystore

Observera: Ingen cashback betalas ut på ordrar gjorda med postförskott.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bodystore nu

Bodystore, hälsokost billigare

Kokosolja, cassavachips, kakaonibs och bra märken till lågt pris! Låter det bra? Då är Bodystore din hälsokostbutik på nätet. Här finns både det du behöver för en god hälsosam måltid, hälsosamma mellanmål eller snacks, och även allt du behöver för träning. Allt du behöver för ett hälsosamt liv helt enkelt. Om du är vegan, vegetarian eller håller dig till rawfood så kan du helt säkert hitta dina favoritprodukter i denna butik. Kända märken som Renée Voltaire, Superfruit och Vitaprana med fler hittar du här. 

Ekologiskt och naturligt

Hos nätbutiken hittar du massor av ekologiska och naturliga produkter för din och naturens optimala hälsa. Målet är att du ska på ett enkelt sätt kunna göra gröna val som också hjälper din hälsa. Du har säkert märkt att det är svårt att hitta hälsosamma alternativ i vanliga matvarubutiker till ett bra pris. Men i denna butik hittar du det du söker och ännu mer – till bra priser. Dessutom är det fri frakt och fri retur. Kolla in vad till exempel dina kosttillskott brukar kosta och se om det inte är billigare i denna butik!

Gör som många och veckohandla dina hälsokostprodukter på nätet

På grund av de vanliga livsmedelsbutikernas priser på de hälsosammare alternativen, så är det många idag som väljer att köpa hem just detta via nätet. I och med att det dessutom är fri frakt från denna hälsokostbutik så kostar det dessutom inget extra för dig. Du slipper dessutom bära hem kassarna då du får hem din order till dörren. Med din Bodystore rabattkod så blir det dessutom ännu billigare för dig. Om du hellre månadshandlar än veckohandlar så finns det storpack på många produkter. Vad sägs till exempel om att ha hemma det populära mellanmålet Raw Bite? Eller bunkra upp på proteinbars så du kan ta med dig dem till gymmet?