Glömmer du bort Cashbacker?

Med Cashbacker-assistenten blir du påmind varje gång du besöker någon av butikerna vi ger återbäring i.

Läs mer...
Bubbleroom logotype

Få upp till 8,50% i återbäring när du handlar hos Bubbleroom *

Ta mig till Bubbleroom nu

Bubbleroom är en av våra största nätbutiker inom kläder och mode för herr och dam. Här hittar du allt ifrån skor, klänningar, tröjor, kjolar, byxor till träningskläder och badkläder. Bubbleroom säljer även accessoarer och du hittar många kända varumärken såsom Desigual, Rodebjer, Nike, Tiger of Sweden och Boomerang. Bubbleroom har ibland REA på delar av sortimentet och det kan löna sig att kombinera en Bubbleroom REA med vår cashback för att hitta riktigt bra deals. Bubbleroom har även butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Bubbleroom skickar varorna inom 1-3 arbetsdagar och priset för frakten är alltid 39 kronor. Betalning kan göras med Paypal, Betalkort eller mot faktura. Det går också att dela upp betalningen genom att ansöka om ett Bubbleroom-konto.

Bubbleroom Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bubbleroom

Bubbleroom Rabattkod
10% rabatt på ett helt köp Upp till 8,50% i återbäring
Sommarfynda med vår rabattkod som ger dig 10% i rabatt på ett helt köp över 100 kr. Rabatten gäller när du blir ny kund och gör ett köp på minst 100 kr. Gäller en gång per kund och kan ej kombineras med andra rabattkoder
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2017-12-31
Bubbleroom Rabattkod
Bubbleroom - Högre återbäring Upp till 8,50% i återbäring
Hitta dina favoritkläder på Bubbleroom. Nu får du högre återbäring på allt du shoppar! Passa på nu när Bubbleroom har sin stora sommarrea med upp till 80% rabatt!
Giltig t.o.m. 2017-07-23

* Återbäring hos Bubbleroom

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Bubbleroom. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund hos Bubbleroom
8,5 %
Befintlig kund hos Bubbleroom
4,5 %

Villkor och information angående återbäring från Bubbleroom

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bubbleroom via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bubbleroom registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bubbleroom har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bubbleroom nu