inkClub logotype

7,50% i återbäring när du handlar hos inkClub *

Ta mig till inkClub nu

InkClub började med att sälja bläckpatroner till skrivare men idag erbjuder butiken så mycket mer. Vad sägs om batterier, belysning, rakhyvlar och dammsugarpåsar? Fokus ligger fortfarande på att enkelt och smidigt erbjuda lite tråkiga produkter till bästa möjliga pris. När du beställer dina varor innan klockan 19 på vardagar så skickas ordern samma dag. I de fall vi har en InkClub rabattkod på denna sidan så kan du kombinera den med återbäringen.

inkClub Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för inkClub

Just nu kan vi inte erbjuda någon inkClub rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 7,50%.

* Återbäring hos inkClub

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos inkClub. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
7,5 %

Villkor och information angående återbäring från inkClub

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos inkClub via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från inkClub registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. inkClub har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för inkClub

För att få återbäring från InkClub kan man ej välja faktura som betalningsmetod.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till inkClub nu

Inkclub är så mycket mer än bara bläck och patroner

Från början gjorde den här sidan sig känd för att vara den billigaste online butiken för alla tillbehör till skrivaren, från papper till bläckpatroner. Numera finns det mycket mer i sortimentet, även om företaget såklart har behållit sin ursprungliga idé om att kunna erbjuda billigt bläck till alla kunder, för alla skrivare. Det spelar ingen roll om du handlar till dig själv eller till ditt kontor, denna butik är sprängfylld med praktiska varor som alltid kommer till användning. Beställer du innan klockan 19 på dagen kommer ditt paket dessutom att skickas samma dag, vilket gör att du kommer ha det i handen antingen dagen efter eller dagen därpå. Det är aldrig långa leveranstider hos Inkclub.

Allt tänkbart till kontoret

Det är många olika praktiska saker som måste finnas på ett kontor, både om det är hemma eller på jobbet, och de flesta av dem känns inte så roliga att handla. Därför är det bra att sidor som denna finns, eftersom de har samlat precis allt du kan tänkas behöva till din arbetsplats på en och samma sida, vilket gör att det går mycket snabbare och kräver lite mindre energi att plocka ihop de varor du behöver. I och med att det går fort att få din leverans kan du beställa flera gånger om ifall det är något du har glömt, utan att du behöver vänta särskilt länge på kompletteringen.

Bläckpatron och fotopapper för en krona

Redan när butiken lanserades hade de en idé om att erbjuda alla nya kunder ett paket fotopapper eller en bläckpatron för endast en krona, och det erbjudandet har hängt med ända in idag. Passa på att klicka hem det när du handlar de andra sakerna till kontoret, kanske rengöringsmedel till datorn, en whiteboard eller lite godis för att få dagen att kännas lite ljusare. Med en Inkclub rabattkod kommer du få alla dina varor ännu lite billigare, vilket kommer höja hela arbetsdagen ett par snäpp.