Lekmer logotype

5% i återbäring när du handlar hos Lekmer *

Ta mig till Lekmer nu

Lekmer är din leksaksaffär på nätet. Handla leksaker från alla de största leverantörerna eller köp inredning till ert barnrum. Du hittar också barnkläder och barnskor bland det stora sortimentet. Självklart kan du även handla spel och underhållningsprodukter för hela familjen som sällskapsspel och TV-spel. Lekmer är certifierade av Trygg E-handel och utsedd till årets nätbutik 2014 i segmentet Leksaker, Barn och Baby av Prisjakt. Missa inte att använda en Lekmer rabattkod, eller kika in i Lekmers Outlet sektion om du är på jakt efter att göra ett fynd på nätet. Ibland finns det Lekmer rabattkoder som du kan använda i samband med din beställning. Du hittar aktuell Lekmer rabattkod längre ner på den här sidan.

Lekmer Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lekmer

Just nu kan vi inte erbjuda någon Lekmer rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Lekmer

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lekmer. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Lekmer

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lekmer via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lekmer registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lekmer har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lekmer nu