Lekmer logotype

2% i återbäring när du handlar hos Lekmer *

Ta mig till Lekmer nu

Lekmer är din leksaksaffär på nätet. Handla leksaker från alla de största leverantörerna eller köp inredning till ert barnrum. Du hittar också barnkläder och barnskor bland det stora sortimentet. Självklart kan du även handla spel och underhållningsprodukter för hela familjen som sällskapsspel och TV-spel. Lekmer är certifierade av Trygg E-handel och utsedd till årets nätbutik 2014 i segmentet Leksaker, Barn och Baby av Prisjakt. Missa inte att använda en Lekmer rabattkod, eller kika in i Lekmers Outlet sektion om du är på jakt efter att göra ett fynd på nätet. Ibland finns det Lekmer rabattkoder som du kan använda i samband med din beställning. Du hittar aktuell Lekmer rabattkod längre ner på den här sidan.

Lekmer Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lekmer

Lekmer Rabattkod
20% rabatt på alla leksaker (även LEGO) Upp till 2% i återbäring
Oj vilken fin rabattkod om du är ute efter Lego eller andra leksaker. Lekmer ger 20% rabatt på alla leksaker som säljs till ordinarie pris när du använder rabattkoden i kassan.
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-08-16

* Återbäring hos Lekmer

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lekmer. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Lekmer

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lekmer via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lekmer registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lekmer har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lekmer nu

Lekmer har allt för barn och bebis

Vare sig du är nybliven förälder eller har lite större barn är Lekmer den perfekta sidan att besöka. Här hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt barn, från kläder och barnvagnar till leksaker och bilbarnstolar. Det finns produkter från de bästa märkena i branschen, och fördelen med att handla här är inte bara den höga kvaliteten på varorna, utan också det faktum att allting finns på en och samma sida, så att man slipper spendera en massa tid på att söka upp varje produkt för sig. Här finns allt samlat, och det går snabbt och smidigt att plocka ihop ett fång av nödvändigheter på bara några minuter. Perfekt för den som vill lägga mindre tid på shopping och mer tid på barnen. Få ännu billigare leksaker genom att använda en Lekmer rabattkod som listas här i de fall vi har en rabattkod som går att kombinera med cashbacken.

Alla varor under ett tak

Det är mycket som behövs köpas in när det kommer till de första åren av ett barns liv. Det kan ofta kännas överväldigande när allt ska handlas, listorna växer i takt med paniken och det känns som att tiden inte alls räcker till för att få fatt i alla de nödvändiga prylarna. Går du in på hemsidan får du allt du behöver, snabbt. Här finns alla möjliga sorters bilbarnstolar, till barn i alla åldrar, det finns leksaker anpassade från nyfödda bebisar och upp, det finns kläder i alla färger, former och storlekar och det finns skor som passar till. Shoppingen blir lite lättare och mycket roligare om den görs här, eftersom stressen försvinner i takt med att kundvagnen expanderar.

Bra service och villkor

Något som är väldigt viktigt när man handlar till sina barn är att man ska kunna lämna tillbaka och byta det som inte riktigt passar. Här har du alltid ett års öppet köp, snabba leveranser och många alternativ när det kommer till betalningen, allt för att det ska passa just dig och din familj. Med en Lekmer rabattkod får du dessutom hela köpet lite billigare, något som definitivt läggs till i listan på fördelar med butiken.