myFUJIFILM logotype

4% i återbäring när du handlar hos myFUJIFILM *

Ta mig till myFUJIFILM nu

myFUJIFILM, en del av FUJIFILM, ger dig äkta framkallning på bästa fotopapper av bilder från klassiska kameror, digitalkameror och på skolfoto. Digitala bilder ger massor av möjligheter och hos myFUJIFILM har du möjlighet att välja bland många olika format - allt från små plånboksbilder till förstoringar stora som kylskåpsdörrar, skapa personliga tack- och inbjudningskort, almanackor med en ny härlig bild för varje månad eller tryck favoritbilden på en musmatta eller t-shirt. Nu kan du även spara bilderna i webbalbum och bjuda in släkt och vänner att titta på dina bilder.

 

 

 

myFUJIFILM Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för myFUJIFILM

Just nu kan vi inte erbjuda någon myFUJIFILM rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos myFUJIFILM

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos myFUJIFILM. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från myFUJIFILM

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos myFUJIFILM via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från myFUJIFILM registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. myFUJIFILM har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till myFUJIFILM nu