XXL logotype

2% i återbäring när du handlar hos XXL *

Ta mig till XXL nu

XXL - Nordens Största Sportbutik. Här hittar du det mesta inom Cykel, Kläder, Skor, Sport & Bollspel, Träning, Jakt & Vildmark, Elektronik och Vintersport. XXL erbjuder bla:

  • Stort utbud
  • Låga priser
  • Kända varumärken
  • Fri frakt över 399 kr

XXL Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för XXL

Just nu kan vi inte erbjuda någon XXL rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos XXL

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos XXL. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från XXL

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos XXL via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från XXL registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. XXL har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till XXL nu

XXL är nätets bästa sportbutik

Det finns många olika butiker som erbjuder sportartiklar, men det är bara hos XXL som du kan hitta alla dessa produkter plus en hel del annat som behövs i vildmarken. Här kan du shoppa allt som behövs till en vandringstur, en löprunda eller ett intensivt pass på gymmet. Dessutom finns det specificerad utrustning till många olika sporter här, som till exempel golf, hockey och kampsport. Här finns ett helhetstänk många andra sportbutiker saknar, vilket i kombination med bra kundservice och köpvillkor gör sajten till en av de mest välbesökta inom sin genre. Sportutrustning till ännu lägre pris kan du få om du använder vår XXL rabattkod. I det fall vi har en aktuell XXL rabattkod så listas den på den här sidan.

Utrusta dig rejält utan att bli bankrutt

Det är självklart så att man vill ha den bästa utrustningen som finns, så att man kan prestera sitt allra bästa, vilken sport man än ägnar sig åt, men det är också så att man vill kunna göra det utan att helt tömma bankkontot. Butiken har en bra balansgång här, eftersom de erbjuder de bästa produkterna till lägre priser. Anledningen till att de kan hålla en så pass låg nivå är deras storlek, med sin enorma ruljangs kan de ha råd att sänka priserna lite lägre än konkurrenterna, något som är positivt både för butiken och kunderna. Hit kan du vända dig vare sig du är fritidsmotionär eller expert inom din sport. Du kan också hitta många bra artiklar som har med vildmarkslivet att göra, perfekt när du ska jaga eller campa.

Allt till sport och vildmark

Det är alltså en komplett butik du möts av när du går in på hemsidan, och med en XXL rabattkod får du alla varor lite billigare. Därför kan du satsa på lite högre kvalitet när du väljer, eftersom du ändå kommer få dina utvalda grejer billigare här än någon annanstans. Med fri frakt, fria byten och ett års öppet köp finns det egentligen inte så mycket att tveka på. Dessutom har butiken en prisgaranti på 30 dagar, vilket innebär att om du hittar samma produkt billigare någon annanstans får du mellanskillnaden tillbaka.