25% bonus på registrerad återbäring med Cashbacker-Assistenten eller Cashbackers app

För köp som görs hos någon av de butiker* Cashbacker samarbetar med, via Cashbackers webbläsartillägg, Cashbacker-assistenten, eller via vår app för iOS eller Android utgår en bonus på 25% på den normala återbäringen för butiken.

 

Exempel: En medlem gör ett köp hos Ellos via Cashbacker-assistenten som berättigar till en återbäring på 80 kronor. Eftersom köpet har gjorts via Cashbacker-Assistenten utgår en extra återbäring på 20 kronor (25% av 80 kronor), dvs total återbäring blir 100 kr.

I Cashbacker-assistenten och i vår app visas återbäringen för en butik beräknad inklusive bonusen på 25%.

​En butiks normala återbäring visas på butikens sida på Cashbacker.se.

Den maximala bonus en enskild medlem kan uppnå är 200% av den normala återbäringen för butiken, det vill säga dubbel återbäring. Se användarvillkoren för mer information kring detta: https://www.cashbacker.se/villkor/

För att du ska få 25% bonus på din registrerade återbäring måste du aktivera din återbäring via Cashbacker-Assistenten eller via vår app när du besöker en butik*. För att aktivera återbäringen via Cashbacker-assistenten kan du göra på två sätt:

  1. Genom att först besöka en butik och aktivera återbäringen från Cashbacker-assistenten överst på butikens sajt med knappen "Klicka här och aktivera återbäringen".
  2. Genom att söka efter en butik på Google och klicka på de gråa länkarna med loggan för Cashbacker-Assistenten som visas i sökresultatet.

Din återbärings-bonus kommer att beräknas per automatik samtidigt som återbäringen registreras på ditt Cashbacker-konto och kommer att ingå i den totala återbäringen.

Detta erbjudandet går inte att kombinera med andra personliga bonuserbjudanden med förhöjd återbäring.

Observera att Cashbacker-assistenten endast finns tillgänglig för datorbaserade webbläsare och går ej att installera på surfplattor eller smartphones. För bonus på din mobiltelefon eller surfplatta så hänvisar vi till vår app som går att ladda ner från Google Play eller App Store.

Detta erbjudande gäller från 2018-02-07 kl. 10:00 tillsvidare.

De utklick som gjorts till butik via Cashbacker-Assistenten eller vår app före eller efter kampanjen är aktiv medges inte högre återbäring enligt detta erbjudande samt för de butiker som är undantagna detta erbjudande*.

*Erbjudandet om 25% bonus gäller ej följande butiker:  Lottoland, Betfair, Multilotto, Coolbet, Voodoodreams, NYspins