Filter för Kaffebryggare

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

OBH Nordica kaffebryggare

OBH Nordica – Med innovation, design och det goda livet som fokus

OBH Nordica är nordisk design när den är som bäst; ren, stilfull och tidlös. Du har säkert hört OBH Nordicas vid detta laget väletablerade slogan – designing good life. Det är alltså strävan efter det goda livet som är målet med de produkter som du som konsument får ta del av. Det goda livet är inte bara ett kunna göra en god måltid eller att brygga en smakrik kopp kaffe med en OBH Nordica kaffebryggare, utan det handlar om att skapa funktionella och attraktiva produkter med hjälp av innovation och slagkraftig design. Målet är sedan att dessa produkter ska utgöra stommen i det som gör din dag ännu lite enklare och ännu lite roligare. 

När fikan är huvudsaken

Kaffets roll i Sverige kan inte överskattas – vi toppar alla listor som en av den mest kaffeälskande nationen i världen. Drycken är helt enkelt en självklar komponent i varje social samvaro. Faktum är att vi lever i ett land där kaffet nästan kan sägas vara huvudpersonen under fikat och därför är det även logiskt att svenskarna generellt har ett uttalat intresse av att kunna brygga de glänsande bönorna på bästa sätt. I OBH Nordicas sortiment hittar du en uppsjö av kaffebryggare i olika färger och former så att du kan välja den bryggare som passar just dig. Vare sig en läcker mintgrön maskin gör sig bäst i ditt kök eller du hellre väljer en mer klassisk färgpalett som borstad krom eller svart så kan du hitta det du söker efter i sortimentet. Med en OBH Nordica kaffebryggare kan du vara helt säker på att du alltid brygger det bästa kaffet och att du samtidigt får snygg design på köpet. 

Det nordiska kaffebryggandets konst

OBH Nordica ger din klassiska bryggare en tidlös design eller maskiner i mer modern och spännande utformning som designats i mjuka, svepande linjer. Du hittar bryggare i olika storlekar och med olika kapacitet i kannan, allt för att det ska finnas någonting för alla. När du behöver både kvalitet och läcker design för ditt kaffe så är det en OBH Nordica kaffebryggare som är ditt självklara val. Gemensamt för samtliga kaffebryggare är att den allra senaste tekniken använts i produktionen, så att du ska kunna brygga det allra bästa kaffet direkt hemma i ditt kök. OBH Nordica hjälper dig inte bara att brygga det godaste kaffet, utan ser också till att du kan göra det med stil och elegans.

När bara det bästa är gott nog

Det finns många dofter som får oss att stanna till en stund och andas in det speciella ögonblicket lite extra. Det kan var doften av nyklippt gräs en sommardag, nybakade bullar som svalnar på en plåt eller doften av kanel medan risgrynsgröten sakta sjuder i köket. Få dofter skapar däremot så många positiva associationer som doften av nybryggt kaffe. En OBH Nordica kaffebryggare kan hjälpa dig att hitta de där små ögonblicken, så att du kan ta dig tid att stanna till och bara andas en liten stund.

Liknande sökningar
OBH Nordica Kaffekvarnar
OBH Nordica blenders
OBH Nordica Stekpannor
OBH Nordica Locktänger
Svarta Runda solglasögon
Esprit Chinos
Studio Total Byxor
ONLY Skinnjackor
Roxy Jackor
Weekday Jeans
JDY Spetsklänningar
John Zack Klänningar
Noppies Klänningar
ONLY Festklänningar
Tom Ford Kostymer
Grundéns Regnbyxor
DKNY Shorts
Missguided Tröjor
Only & Sons Stickade tröjor
Ted Baker T-shirts
Macadamia Hårprodukter
Havaianas Espadriller
Reebok Performance Badtofflor
Puma Inneskor
Bialetti rea
Bodum rea
Champion rea
Delonghi rea
Emerio rea
KitchenAid rea