Filter för Mixers

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

OBH Nordica blenders

OBH Nordica - den nordiska designen personifierad

OBH Nordicas väletablerade slogan - designing good life, visar tydligt företagets vision och vad de vill åstadkomma. Innovation är ett ledord och målet är att ständigt utveckla produkterna för att nå nya höjder. Det ska vara så enkelt och lätt som möjligt att slänga ihop en måltid som gör vardagen till en fest och som gör festen ännu lite festligare. De hushållsapparater du använder ska vara praktiska och göra att du enkelt och snabbt kan slänga ihop en måltid när du kommer hem från jobbet eller från någon trevlig helgaktivitet. Med hjälp av en OBH Nordica Blender så kommer du långt i din strävan att förenkla både vardag och fest och medan blendern gör jobbet så har du tid för det som verkligen är viktigt i ditt liv.

Låt blendern göra grovjobbet

I det stora sortimentet av OBH Nordica blenders hittar du maskiner i olika storlek och med olika kapacitet - allt för att det ska finnas någonting som passar alla. Det finns stavmixers i olika färger och former jämte större klassiska blenders i borstad krom, chilliröd, glänsande svart och elfenben. Kanske behöver du en liten variant som klarar av morgonsmoothien eller milkshaken till barnen. Det finns många alternativ i sortimentet, både i en klassisk färgpalett och i läckra pastellfärger så som mango och turkos. Om du behöver mer kapacitet och kraft från din OBH Nordica blender så är det bara att fritt botanisera i OBH Nordicas stora sortiment. Vilken modell du än behöver så hittar du med säkerhet ett alternativ som passar just dina behov.
 
Designing good life

Något så enkelt som en stilren OBH Nordica blender kan göra underverk i din vardag. När den sedan gjort grovjobbet åt dig så kan du helt enkelt lämna den framme på arbetsbänken. Vare sig du väljer en modell i glänsande krom eller en färgsprakande variant i rött, mintgrönt eller orange så tål OBH Nordicas produkter att stå kvar efter att du använt dem. De är ju designade att vara lika snygga som de är funktionella. OBH designar för det goda livet och när du letar efter en blender av allra högsta kvalitet som också har en läcker design så kan OBH Nordica stå till tjänst.

OBH Nordica – med stilren design som signum

Med en OBH Nordica blender kan du enkelt blanda, hacka och mixa ingredienser snabbt och utan besvär. Den hjälper dig att spara tid och kraft som du istället kan välja att spendera i sällskap med en god bok, med din familj eller med vänner och bekanta. Livet ska vara gott att leva – det är OBH Nordica på det klara med. En del av det goda i livet är också skönheten och med den nordiska, stilrena designen som signum så arbetar OBH Nordica aktivt för att kunna göra just din dag ännu lite snyggare. Så, låt din OBH Nordica blender göra grovjobbet åt dig så får du helt enkelt mer tid att slappna av både i din vardag och där det är dags för fest.

Liknande sökningar
OBH Nordica kaffebryggare
OBH Nordica Kaffekvarnar
OBH Nordica Stekpannor
OBH Nordica Locktänger
Calvin Klein Mössor
Carolina Gynning Vinglas
Bellfield Byxor
Bershka Leggings
New Look Leggings
Topshop Byxor
Kari Traa underställ
Gant Jackor
HUF Jackor
Lee Jackor
Guess Jumpsuits
Cream Klänningar
Burton Menswear T-shirts
LOST INK Tröjor
New Look Hoodies
Puma Kalsonger
Garnier Ansiktsvatten
Lumene Foundation
Shiseido Rouge
New Look Löparskor
Blendtec rea
Bosch rea
Braun rea
Champion rea
Emerio rea
Hamilton Beach rea