Filter för Vattenkokare

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vattenkokare från KitchenAid

KitchenAid – snart hundra år av excellens
 
Nästa år fyller KitchenAid hela 100 år. I vår snabbt föränderliga värld så är det sällsynt att ett företag lyckas bestå under så lång tid. Detta betyder att KitchenAid har en djup och gedigen kunskap inom sitt intresseområde – köksmaskiner. Det är just vad som särställer företaget på marknaden och som gör att du kan lita på att KitchenAids produkter aldrig sviker dig i din vardag. Företaget har länge varit marknadsledande inom sin nisch; med fokus på kvalitet och design som består och som gör skillnad för oss alla. I dag är KitchenAid en del av den gigantiska amerikanska koncernen Whirlpool som har 92,000 anställda och en årlig omsättning på 22 miljarder dollar.
 
När de små detaljerna är hela saken
 
Det är ofta de små detaljerna som skapar ett hem. Det kan vara tavlorna du väljer att ha på väggen, en färgglad pläd på din soffa eller läckra kuddar i vackra färger som pryder din säng. KitchenAid förstod tidigt att även detaljerna på dina köksmaskiner har betydelse, och fokuserar därför på en stilren elegans som bestått genom åren. Din vattenkokare ska pryda sin plats i köket, liksom alla de andra detaljerna som gör ditt hem till just ditt. Du kan lätt förändra känslan i ditt kök med en ny och fräsch vattenkokare från KitchenAid, vilket dessutom inte blir speciellt kostsamt för plånboken.
 
När bara det bästa är gott nog
 
KitchenAid har många läckra vattenkokare att välja mellan i sitt sortiment. Du kan botanisera bland allt från retrokokare i läckert röda toner till moderna, strömlinjeformade skapelser i glänsande svart och krom. Det finns vattenkokare i 50-tals design; välj mellan olika alternativ i klarröd, ebenholts, granitgrå eller gräddvit. I utbudet finns moderna vattenkokare som har handtaget på sidan, och en läcker modell som påminner om en klassisk, gammaldags vattenkittel a’ la Visseljohanna som du lyfter ovanifrån. Vad du än behöver hittar du lätt en KitchenAid vattenkokare i en modell som passar dig. Gemensamt för samtliga maskiner är den tidlösa elegansen i tätt samarbete med den allra senaste tekniken. För KitchenAid är det viktigt att både form och funktion aktivt förgyller din dag, precis varje dag. Du hittar mer info om KitchenAids vattenkokare på deras egna webbplats.
 
Påverka din dag med färg och form
 
En KitchenAid vattenkokare är ett enkelt sätt att sätta ny och mer personlig prägel på ditt kök. De eleganta modellerna ger direkt en känsla av flärd och lyx och de snygga färgskalorna kan göra underverk för din måndagsmorgon när du stapplar upp för att brygga din första kopp kaffe eller te. En vattenkokare är ett prisvärt tillskott som verkligen kan liva upp känslan i just din morgon, varje dag.
 
Kvalitet som består
 
Med en KitchenAid vattenkokare får du snygg design och den senaste tekniska innovationskraften i ett enda elegant paket. Företagets fokus ligger på att ge dig kvalitet som består och som du kan sätta din tillit till varje morgon. När vill ha det bästa är KitchenAid ditt självklara val för att göra varje dag ännu lite mer inspirerande.

Liknande sökningar
KitchenAid Artisan
KitchenAid Kaffebryggare
OBH Nordica kaffebryggare
Handvärk Skrivbord
Happy Holly Kimonoer
Svarta Kimonoer
True Decadence Långklänningar
Y.A.S Paljettklänningar
Only & Sons Shorts
Nike Polotröjor
NN07 Hoodies
Reebok Tröjor
Glamorise BHs
Rosa Underkläder
Björn Axén Hårborstar
Schwarzkopf Hårmousse
Maybelline Läppstift
Paris Berlin Ögonskuggor
Carvela Ankelboots
Glamorous Boots
Skechers Skor
Vans Skateskor
Alessi rea
Bodum rea
Champion rea
Cuisinart rea
Dualit rea
Emerio rea
Eva Solo rea
Graef rea