Filter för Champagneglas

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Iittala champagneglas

Iittala – så började framgångssagan

Rötterna till Iittala glasbruk finner vi långt tillbaka i historien. Ända sedan 1881 har glasbruket producerat högkvalitativt glas i den lilla byn Iittala i södra Finland som glasbruket också tagit sitt namn ifrån. Varumärket knöt tidigt till sig konstnärer, formgivare och hantverkare i toppklass och framgången lät inte vänta på sig. Redan under 30 och 40-talet började ryktet om glasbrukets speciella designform att spridas över den internationella marknaden. Vi denna tiden var Iittala ett av de få glasbruken som övergav produktionen av glas efter gängse normer och skapade sig en egen innovativ nisch som fortsatt att vara varumärkets signum. Det historiska arvet har bestått och är fortfarande tydligt synligt i alltifrån Iittalas Champagneglas och vinglas, till de tallrikar och skålar som produceras vid glasbruket.

Konsten att sätt guldkant med små medel

Iittala är ditt självklara val när du vill skapa den perfekta stämningen inför din fest. För att se till att din tillställning glimmar lite extra; välj att bjuda dina gäster på bubbelvin i ett Iittala Champagneglas medan de inväntar den goda måltiden som ska följa aperitifen. Du kan också med lätthet välja att skapa en mera intim tillställning där champagnen är en av huvudattraktionerna – det enda som behövs är gott sällskap och ett vackert champagneglas att skåla in det speciella tillfället med. Med Iittala champagneglas är det lätt att skapa stora förändringar, men med relativt små medel så att dina gäster kan bära med sig ditt speciella tillfälle en lång tid framöver.

Iittala Champagneglas - när du vill fira in det nya året med stil

Ett nytt år som nalkas är som en ny och fräsch start när det känns som om allting får en chans att börja om på nytt. Tillsammans med Iittala kan du ge det nya året det rungande välkomnande som det förtjänar när dina du och din familj och bekanta skålar in det nya året med de allra vackraste Iittala champagneglasen. Du kan välja ett glas med en rundad form eller en mera klassisk utformning med rakare linjer som ger en tidlös designupplevelse. Kanske känner du dig lite äventyrlig och vill prova någonting mera progressivt så som Iittalas traditionella bägare i bubbligt glas – hur än andan faller på så kan du hitta det champagneglas du söker hos Iittala.

Med kvaliteten som kärna

Sann kvalitet är alltid modernt och målet är att den skönhet och funktionalitet som Iittala innefattar i sina champagneglas ska fortsätta att vara lika aktuell långt in i framtiden. Hållbarhetstanken är aldrig långt borta i designen och strävan att skapa en elegans som aldrig går ur tiden är varumärkets melodi. När du botaniserar bland alla vackra Iittala Champagneglas så spelar det ingen roll vilken variant du väljer. Oavsett om du önskar skåla med dina vänner och bekanta i en klassisk variant eller du hellre väljer ett glas med en läcker kupad form, så kan du vara säker på att dina Iittala Champagneglas kommer att vara precis lika vackra och beundrade varenda gång du tar fram dem till just din speciella högtid.

Liknande sökningar
Iittala essence
Iittala teema
Iittala Bestickset
Iittala Kaffeskedar
Iittala ölglas
Iittala Rödvinsglas
Iittala Vattenglas
Iittala vinglas
Iittala Vitvinsglas
Iittala Glasskålar
Iittala Serveringsskålar
Iittala Assietter
Iittala Djupa tallrikar
Iittala vaser
Iittala Kökshanddukar
Giorgio Armani Väskor
Bloomingville Vinglas
House Doctor Vattenglas
Carhartt WIP Cargobyxor
Dr Denim Byxor
Hust & Claire Byxor
Juicy Couture Leggings
MANGO Jackor
MOSS BROS Blazers
Bershka Högmidjade jeans
Jaded London Jeans
NA-KD Slim jeans
Sixth June Skinny jeans
Twist & Tango Volangkjolar
Nike Klänningar