Filter för Ölglas

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Iittala ölglas

Iittalas genombrott på den stora marknaden

Iittala glasbruk grundades redan år 1881 i en liten by i södra Finland. Byn hette Iittala och resten är, som man så vackert brukar säga, historia. Sitt stora genomslag fick Iittala under 30 och 40-talet. Företaget såg tidigt till att knyta band med ett flertal framstående glaskonstnärer, hantverkare och formgivare och dessa utarbetade i sin tur ett flertal designserier som var helt nya i sin utformning. Den innovativa kraften uppmuntrades och ganska snart fick den också internationellt erkännande på den stora arenan. Iittalas designfokus var att innefatta skönhet och funktion i ett, men att också alltid pressa gränserna i designen så att slutprodukten blev både vacker och slagkraftig. Detta är tydligt synligt än idag i de föremål som produceras under Iittalas flagg. Ett snyggt Iittala ölglas kan tillexempel skänka din måltid den där lilla extra touchen som gör hela skillnaden.

Så blir ölen ännu lite godare

När du väljer att dricka din öl ur ett Iittala ölglas, så väljer du också att inkorporera tidlös stil och elegans i din måltid. Till vardags och till fest; du är värd det allra bästa både avseende kvalitet och skönhet och dessutom gör ett Iittala ölglas genast den där goda ölen ännu lite godare både för dig och för dina gäster. Vi äter och dricker ju som bekant även med ögat så du kan komma långt med ett glas i snygg design. Iittalas signum är enkel design, men den ska vara slagkraftig och stilren. Helt enkelt skandinavisk design när den är som bäst.

Konsten att skapa långsiktigt

Ett Iittala ölglas ska vara estetiskt tilltalande och ge dig glädje och njutning både till vardags och fest. Det spelar ingen roll om du vill använda glaset för ett visst tillfälle så som en fest, eller om du helt enkelt önskar dricka din middagsöl med lite mer elegans och stil. Oavsett anledning så kan Iittala stå till tjänst med skön design och funktionalitet i ett. Sortimentet av ölglas är brett och innefattar många olika typer av glas så att du kan välja fritt efter eget behag. Gemensamt för samtliga Iittala ölglas är att de alla är framställda med kvalitet och design som rättesnöre. Sann kvalitet går ju aldrig ur modet och Iittalas tanke är att ditt ölglas ska kunna hålla en hel livstid.

Iittala ölglas – med valfriheten som fokus

Vare sig du vill dricka din öl ur ett klassiskt höghalsat glas eller om din stil är ett glas av mera modernt snitt; kanske med en smal hals och bred, stadig fot - med Iittala har du många valmöjligheter att hitta det glas som är perfekt för dig. Kanske söker du efter en mera banbrytande design; bubbligt, frostat glas i en stabil modell, eller en modell där en enda glasdroppe innefattats i foten på ett elegant ölglas i stilren design. Vilken modell du än väljer så kan du vara säker på att din öl blir mycket godare och att du samtidigt får den allra bästa kvaliteten som kommer att bestå genom tiderna.

Liknande sökningar
Iittala essence
Iittala teema
Iittala Bestickset
Iittala Kaffeskedar
Iittala champagneglas
Iittala Rödvinsglas
Iittala Vattenglas
Iittala vinglas
Iittala Vitvinsglas
Iittala Glasskålar
Iittala Serveringsskålar
Iittala Assietter
Iittala Djupa tallrikar
Iittala vaser
Iittala Kökshanddukar
Kristina Dam Studio Sidobord
FreeQuent Blusar
New Look Randiga blusar
Ellesse Byxor
Quiksilver Jackor
Reima Vinterjackor
Goddiva Maxiklänningar
Ivyrevel Sammetsklänningar
Lexington Klänningar
Didriksons Regnkläder
Jacqueline de Yong Linnen
Heart & Dagger T-shirts
Morris Tröjor
Calvin Klein Push up-BH
Mexx Parfym