Filter för Vinglas

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Iittala vinglas

Iittala - design för livet

Iittalas design har alltid varit inriktad på funktionalitet, men också skönhet. Varumärket är känt för sin progressiva anda och filosofin är att pressa gränserna för designen för att på så sätt ge människor en rikare och mera inspirerande vardag. Ingenstans är detta mer tydligt än om vi tittar på de vackra vinglasen som produceras vid glasbruket. Iittala vinglas kan lätt kombineras med andra inredningselement och har en design som aldrig går ur tiden. Sann kvalitet är tidlös och Iittalas vinglas inspirerar dig att använda dem som uttryckssätt vare sig du vill skapa det perfekta middagsbordet eller inkorporera en känsla av stil och elegans i din vardag när du sjunker ner i soffan med ett glas vin och en bok efter dagens slut.

Iittala vinglas – när du väljer med omsorg

Iittalas sortiment av vinglas är brett och du har många varianter att välja mellan när du börjar botanisera. Du kan välja ett klassiskt vinglas, tidlöst elegant eller en lite intressantare variant med lite bubblig, osymmetrisk textur, stabilt i foten och format som en bägare från en svunnen tid. Ett Iittala vinglas kan ge dig små intressanta detaljer så som en enda liten glasdroppe som fascinerar i foten av glaset, eller kanske föredrar du en modernare variant med rakare linjer som gör att glaset får en aura av tydlig elegans och stil. Vilken storlek och utformning du än söker så kan Iittala hjälpa dig att hitta det vinglas som är rätt uttrycksform för just dig.

Skandinavisk design när den är som bäst

Signifikant för alla Iittalas vinglas är de rena linjerna och de läckra designdetaljerna. Din vardag blir genast lite roligare om du dricker ditt vin ur ett vackert vinglas som skänker ett stänk av elegans till festen och som gör att dina gäster kommer att stanna ännu lite längre vid ditt bord. Iittalas melodi är att kombinera funktion med skönhet för att ge dig ett glas som är praktiskt och lätt att använda, men som även inspirerar med sin attraktiva form. Vare sig du väljer att servera rött, vitt eller rosévin så kommer din familj, dina vänner och dina bekanta att imponeras av de rena, stilfulla linjerna i designen av dina Iittala vinglas och de eleganta glasen kan inte annat än att ge din tillställning en extra touch av flärd och lyx.

Låt vardagen lysa lite extra med ett Iittala vinglas

I mer än hundra år har Iittala glasbruk arbetat för att du ska kunna få både skönhet och funktionalitet i ett och samma paket. Det är ofta de små detaljerna som påverkar helheten och som kan förändra en sinnesstämning genom sin blotta närvaro. Detta är sant både när du är ensam och med andra. Med ett Iittala vinglas kan du enkelt skänka lite flärd både åt din vardag och din bjudning. Dessutom kan du låta Iittala inspirera dig att också inspirera andra genom att låta dem ta del av en vacker, tidlös design som kommer att stanna kvar hos dem långt efter att middagen faktiskt avslutats.

Liknande sökningar
Iittala essence
Iittala teema
Iittala Bestickset
Iittala Kaffeskedar
Iittala champagneglas
Iittala ölglas
Iittala Rödvinsglas
Iittala Vattenglas
Iittala Vitvinsglas
Iittala Glasskålar
Iittala Serveringsskålar
Iittala Assietter
Iittala Djupa tallrikar
Iittala vaser
Iittala Kökshanddukar
New Balance Hattar
Hilda Gardinstänger
Triumph Bikinis
NA-KD Badkläder
NA-KD Volangblusar
VERO MODA Blusar
Peak Performance Byxor
Billabong Jackor
Guess Blazers
Calvin Klein Stretch jeans
BUBBLEROOM Balklänningar
Blåa Nattlinnen
LOST INK Tröjor
BaByliss locktänger
Bioline Serum