Filter för Ölglas

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Orrefors ölglas

Orrefors – när konsten möter design
 
Sedan starten 1898 har Orrefors stått för tidlös skandinavisk elegans och kreativ design när den är som bäst. Stil, klass och exklusivitet har alltid varit varumärkets signum och glaskonstnärer och designers över hela världen har länge sökt sig till Orrefors för att fortsätta arbeta i denna specifika anda. Orrefors vision idag är att dels fortsätta skapa högkvalitativt konstglas i kristall, men även att producera en designlinje som lämpar sig mera för vardagsbruk så att fler människor får njuta av Orrefors attraktiva produkter i vardagen.
 
Konsten att förgylla vardagen med ett glas
 
Med Orrefors är glas så mycket mer än bara glas. Vi äter och dricker ju även med ögonen och en god dryck blir därför ännu godare när vi dricker den i ett vackert och välkomponerat glas. Orrefors vackra ölglas blir en prydnad för varje sammankomst oavsett om det är en vanlig vardagskväll eller om du bjuder till fest. Låt Orrefors hjälpa dig att sätta guldkant på tillvaron hela veckan - du är värd det där lilla extra varje dag.
 
När du vill ha en hel uppsjö av alternativ
 
I det stora sortimentet kan du botanisera bland vackra Orrefors ölglas i alla möjliga former. Vare sig du gillar den klassiska looken eller ett glas av mera modernt snitt så kan du hitta det du söker hos Orrefors. Kanske föredrar du en mer extravagant look; ett klassiskt glas, men med en glashals och fot i guld som pricken över i-et. Eller så faller ett läckert ölstop i medeltidstappning dig i smaken. Ölglasen kommer i många storlekar och i varierad design. Gemensamt för dem alla är dock att du kan vara säker på att de är av allra högsta kvalitet och att designen kommer att vara lika aktuell om tio år som den är idag. Orrefors breda sortiment har någonting för alla, så du hittar säkert ditt favoritglas att ta med hem. Du hittar mer info om Orrefors på deras hemsida.
 
En helt vanlig tisdagskväll med Orrefors
 
Tänk dig att du kommer hem efter en lång dag på jobbet. Du lägger ifrån dig nycklarna på hallbordet och sedan öppnar du kylen och tar fram en god öl. Den är kall och immig och känns svalkande i din hand när du bär den mot soffbordet. Ditt Orrefors ölglas passar perfekt i handen och du häller upp den kalla drycken och ser imman formas på det vackra glaset. Du tar ett djupt andetag och känner att det är härligt att leva. När du tar din första klunk släpper du dagens vedermödor och sjunker in i lugnet som denna kväll erbjuder. Med Orrefors får du skönhet och tidlös elegans, men framför allt en paus i en vardag som ibland går lite för fort. Läs mer om Orrefors ölglas och deras olika serier här.
 
När du vill göra vardagen lite festligare
 
Dina Orrefors ölglas blir ett fantastiskt snyggt komplement både till vardag och till fest och i det stora utbudet kan du lätt hitta just ditt favoritglas. Orrefors vackra och stilrena design gör att ett dukat middagsbord i Orrefors anda blir en glänsande fest för ögat vare sig du väljer att äta middag ensam eller med familj, vänner och bekanta.

Liknande sökningar
Orrefors Carat
Orrefors More
Orrefors Champagneglas
Orrefors Highballglas
Orrefors Rödvinsglas
Orrefors Snapsglas
Orrefors Vattenglas
Orrefors vinglas
Orrefors Vitvinsglas
Orrefors Whiskyglas
Orrefors vaser
Pieces Vantar & Handskar
Roxy Ryggsäckar
WMF Bestickset
Sammie Gardinkappor
Pieces Bikinis
Missguided Mjukisbyxor
Soyaconcept Capribyxor
Billabong Jackor
2NDDAY Jeans
Pimkie Slitna jeans
Topshop Kjolar
ASOS Balklänningar
daisy street Skjortklänningar
Swegmark Träningskläder
Blend Tröjor
Bread & Boxers T-shirts
Biotherm Ansiktskrämer
Shiseido Hudvård
Rosa Flip-flops