Filter för Vaser

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Orrefors vaser

Orrefors Kosta Boda - det började med ett nerlagt järnbruk
 
År 1914 började Orrefors glasbruk producera det som vi idag förknippar med bruket – kristall och konstglas med etsad dekor. Historien startade däremot redan 1898 när järnbruket som legat på platsen sedan 1742 inte längre ansågs vara lönsamt. Istället bestämdes att brukets arbetskraft skulle sysselsättas med tillverkning av hushållsglas som till exempel flaskor och fönsterglas. År 1913 fick företaget en ny ledning som ändrade inriktning på verksamheten och Orrefors glasbruk började tillverka dricksglas, vaser och andra föremål för hemmet. Just  det skedet är startpunkten för det arbete som gör att Orrefors vaser och glas idag pryder så många hem i Sverige och även världen över.
 
Förändra med små medel med hjälp av Orrefors vaser
 
De små detaljerna är det som gör ditt hem till just ditt. Det kan vara en färgglad kudde, en mysig pläd eller en vacker vas som förändrar känslan i ditt hem. Om du väljer att ta hjälp av Orrefors glaskonst som pricken över i, så kan du vara säker på att en av Orrefors vaser för in en känsla av tidlös elegans och stil. En vacker vas i strålande glas är ett lätt sätt att lägga till lite designflärd som kan inspirera både till vardags och när du bjuder till fest. Du kan ju även med lätthet byta en vas mot en annan när andan faller på, för att på så sätt skapa en uppdaterad look och känsla i ditt hem.  
 
Skönhet som hjälper dig samla energi i vardagen
 
Ditt hem är din borg; din trygga punkt där du får vara den du är utan krav, dit du går för att samla energi inför nästa dag, inför kommande veckor och månader. Oavsett hur ditt arbetsliv ser ut så finns det en plats där just du chef, ditt hem. Här bestämmer du vad som får dig att må bra och hur du vill att just ditt hem ska se ut. När du botaniserar ur det breda sortimentet av vackra Orrefors vaser så kan du välja och vraka bland alternativen. Kanske söker du en vas som har en färgpalett i pastell, eller så är det mer klassiska färgskalor som är din grej och du föredrar krom, grått och benvitt. Färg och nyans blir dina verktyg för att skapa det allra bästa hemmet för just dig. På Orrefors webbsida hittar du hela deras sortiment av vaser.
 
Med formen som inspirationskälla
 
Valfriheten är helt din egen när du letar bland Orrefors vaser; vare sig du tycker om runda, mjuka, svepande glaskurvor eller om din stil är mera klassisk och rak i sin utformning, så har Orrefors någonting för dig. Vad du än väljer så kan du vara säker på att vasen blir en vacker komponent i just ditt hem. Kanske väljer du att låta vasens skönhet tala för sig själv i all sin enkelhet, eller så fyller du den med blommor för att få till en riktig wow faktor. Säkert är iallafall att vasen kommer att pryda sin plats och göra din dag lite elegantare hur du än väljer att använda den.

Andra produkter och serier från Orrefors

Ölglas från Orrefors hittar du på rea här på Cashbacker. Orrefors serie Carat och More är populära och värda en koll.

Liknande sökningar
Orrefors Carat
Orrefors More
Orrefors Champagneglas
Orrefors Highballglas
Orrefors ölglas
Orrefors Rödvinsglas
Orrefors Snapsglas
Orrefors Vattenglas
Orrefors vinglas
Orrefors Vitvinsglas
Orrefors Whiskyglas
Iittala vaser
Röda Runda solglasögon
Object Collectors Item Väskor
Nordal Sidobord
Boomerang Jackor
Champion Jackor
Nudie Jeans Vårjackor
Hollister Högmidjade jeans
ONLY Maxikjolar
Blåa Klänningar
Monki Festklänningar
UNIQUE21 Maxiklänningar
Svarta Myskläder
Hype Skjortor
Threadbare Skjortor
NA-KD Hoodies
Guess Strumpor
JDY Undertröja
Jane Iredale Läppstift