Baddräkter

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Baddräkter

Baddräkten ett plagg i ständig förändring

Baddräkten är det äldsta plagget i kategorin badkläder som fortfarande används flitigt världen över. Det har funnits baddräkter sedan början på 1900-talet, även om de modellerna såklart var väldigt annorlunda från de vi ser idag. Baddräkten kan både användas som ett praktiskt plagg att motionera i, eller så kan man välja en baddräkt för att göra ett fashion statement, det är helt upp till användaren. Klart är i alla fall att baddräkten inte varit så här het på länge, den utklassar nästan bikinin i popularitet just nu.

Multifunktionell och snygg

Många kanske tänker på tråkiga, enfärgade motionsplagg när man först hör ordet baddräkt, men de senaste åren har definitiv ändrat intrycket av baddräkter hos de flesta kvinnor. Numera erbjuds det baddräkter av alla olika modeller, snitt och färger som inte alltid är gjorda för att kunna användas i vattnet, utan för att göra ett intryck när man bara ligger och solar. På samma sätt som badbyxor anses vara ett mer sportigt plagg än badshorts har baddräkten länge ansetts vara det mer praktiska badplagget för kvinnor, till skillnad från bikinin, som varit modeplagget av de två. Inte nu längre! Nu finns det minst lika många snygga baddräkter i butikerna, och man kan välja helt fritt vad man ska använda den till.

Välj baddräkt utifrån kroppsform

Just det faktum att det finns så många olika modeller av baddräkter kan vara anledningen till att det kan kännas krångligt att hitta en som verkligen passar. Det man ska först göra är att bestämma vad det är man vill ha sin baddräkt till, om det är till att simma och bada eller bara att ha när man ligger och solar. Därefter kan man gå vidare och se vilka snitt som passar ens kroppsform, om man vill ha en heltäckande baddräkt eller en utan rygg, en med riktiga kupor eller inte, om man vill ha med ben eller avskuren. Alla dessa finns att hitta ute i affärerna, så se till att beställa hem ett gäng och prova i lugn och ro. Det är då man verkligen kan hitta den perfekta modellen, när man får testa utan stress.Liknande sökningar
Blåa Baddräkter
Abecita Baddräkter
Adidas Baddräkter
Calvin Klein Baddräkter
Chiara Forthi Baddräkter
Didriksons Baddräkter
Dorina Baddräkter
Fantasie Baddräkter
FILA Baddräkter
Nike Baddräkter
Panos Emporio Baddräkter
Pieces Baddräkter
Roxy Baddräkter
Speedo Baddräkter
Gröna Baddräkter
Gula Baddräkter
Röda Baddräkter
Rosa Baddräkter
Svarta Baddräkter
Vita Baddräkter
Reima Strandkläder
Stradivarius Lågmidjade jeans
Weekday Stretch jeans
Fashion Union Minikjolar
Selected Minikjolar
Jumperfabriken Klänningar
NA-KD Jeansklänningar
8848 Altitude Shorts
Jack & Jones Skjortor
Twist & Tango Toppar & Tunikor