Badshorts

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Badshorts

Badshorts är det bästa kombo-plagget
Det finns inte många plagg i garderoben som har mer än en funktion, men badshortsen är ett av undantagen. Detta är alltså shorts som har samma snitt och utseende som vanliga shorts, men som också fungerar utmärkt som badkläder. Skillnaden mellan badshorts och badbyxor är att shortsen är mer lätta och lediga, och kan användas som ”vanliga” plagg utöver funktionen som badplagg. Det finns en uppsjö av olika modeller, färger och mönster på badshorts idag, så det finns definitivt något som passar alla, oavsett vilken stil man har.

Använd dem genom hela sommaren

Badshorts är det perfekta plagget i sommargarderoben, man kan använda det varje dag och vara redo för alla äventyr i varma väder. Tillsammans med övriga strandkläder är badshortsen en grundpelare i varje killes garderob, eftersom de går att kombinera med i princip allt annat. Man kan, om man har valt en mer diskret modell i enfärgat tyg, matcha dem med en skjorta och lite mer formella skor för en lite mer uppklädd middag, eller så kan man använda dem som de är, utan skjorta och med flip flops som enda accessoar. Naturligtvis är de det perfekta plagget att ha med i resväskan när man drar utomlands på vintern, så att man slipper byta om när man ska ta en sightseeing tur mellan strandbesöken.

Välj rätt i djungeln

Det finns mängder av olika modeller av badshorts, och det kommer fler för varje sommarsäsong. Det man främst ska tänka på är att välja ett mönster man kommer kunna använda tillsammans med andra plagg i sin garderob, då kommer man få ut mest av sina shorts. Man ska undvika att impulsköpa dessa eftersom de håller länge och man kommer, om det visar sig att man kanske följde fel modekänsla, behöva ångra sig i flera år efteråt om man valt fel. Naturligtvis är badshorts inte ett särskilt dyrt plagg och man kan naturligtvis köpa mer än ett par, men det är ändå bra att ha någon slags tanke bakom när man väljer sin modell.
 Liknande sökningar
Blåa Badshorts
Helly Hansen Badshorts
Jack & Jones Badshorts
Kappa Badshorts
Kenzo Badshorts
Morris Badshorts
NN07 Badshorts
Versace Badshorts
WeSC Badshorts
Rosa Badshorts
Svarta Badshorts
Under Armour Hattar
Carhartt WIP Väskor
Lacoste Handväskor
Truffle Collection Axelremsväskor
Dixie Bordstabletter
Hasta Tofsar
Miss Selfridge Bikinis
Kappa Kappor
Replay Jeansjackor
ONLY Kappor & Rockar
Girl In Mind Maxiklänningar
Missguided Midiklänningar
Rut&Circle Långärmade klänningar
French Connection Koftor
Only & Sons Underkläder
Foreo Ansiktsvård
Remington Rakapparater
Steve Madden Kängor
Leaf Sandaler