Bikinis från Calvin Klein

Filter för Bikinis

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bikinis från Calvin Klein

Calvin Klein – mer än bara underkläder
 
När man hör namnet Calvin Klein tänker man oftast på snygga och välsittande underkläder med den typiska etiketten cK. Det är ju inget fel i det, men cK är så mycket mer än de vältränade killar med boxers vi ser på modeplanscherna. Varumärket tillverkar även unika bikinis för sportiga tjejer som vill bära något lite mer annorlunda än de gamla vanliga badkläderna.
 
Calvin Klein är även känd för fräscha dofter så som cK One, Eternity och Obsession. De flesta av dem är riktigt friska och passar perfekt till din bikini en het sommardag. Inspireras du av det enkla och rena så kommer bikinis från Calvin Klein passa dig mer än väl. Idag utgörs Calvin Kleins sortiment av kläder, skor, klockor, accessoarer, heminredning, badmode, dofter och body lotions. Komplettera gärna ditt bikinival med någon av varumärkets andra produkter.
 
Calvin Klein – bikini med unik stil
 
Calvin Klein är som sagt känd för enkla och rena linjer och när det kommer till varumärkets bikinikollektion kan man bara konstatera att modeikonen lever upp till sitt namn.
Välsittande rosa, svartvita eller helsvarta bikinis fångar ens blick och det blir enkelt att drömma sig bort till soliga stränder, heta eftermiddagar och svalkande drinkar. I en bikini från Calvin Klein kommer du inte bara att känna dig snygg, utan även att framhäva din kropp på bästa möjliga sätt.
 
Calvin Klein bikinis har ofta en sportig överdel; en sådan du kanske skulle bära under en joggingtur. Visserligen är materialet ett annat, men formen och känslan är detsamma. Med andra ord satsar modemästaren på en kombination av sportkänsla och elegans, något som man ser även i andra klädesplagg från cK. 
 
Ytterligare ett utmärkande drag är att de flesta bikinis tydligt bär den kända Calvin Klein-loggan.
 
Ta väl hand om dina Calvin Klein bikinis
 
För att behålla dina Calvin Klein bikinis i fin form så bör du ta väl hand om dem. Här kommer några användbara tips.
 
Bland det värsta du kan göra är att bada i pool och sedan inte skölja ur din bikini. Var extra uppmärksam om du badar utomlands där det är mycket klor i vattnet. Kloret äter upp lycran i plagget d.v.s. de elastiska trådarna och förstör bikinins passform. Därför är det mycket viktigt att skölja ur den ordentligt efter användning.

I solkräm och sololja finns kemikalier som också kan förstöra elasticiteten i bikinin. Det ger ett enormt slitage som man oftast inte tänker på, men som man bör undvika. Du ska givetvis smörja in dig, men försök att inte få solkräm på bikinin.

Bikinis tvättar man alltid för hand. Alltid! Använd inte starka pulver eller sköljmedel. En enkel handtvål räcker gott och väl. Badkläder är vackra plagg tillverkade av material som kräver lite extra omsorg. Därför avråder vi dig från att slänga bikinin i tvättmaskinen, även om det känns som ett enklare alternativ. Maskintvätt kan skada både plagget och maskinen. Torktumlaren bör du också skippa. Följer du dessa enkla råd kommer dina Calvin Klein bikinis att behålla formen länge.

Liknande sökningar
Calvin Klein Kepsar
Calvin Klein Axelremsväskor
Calvin Klein Handväskor
Calvin Klein Plånböcker
Calvin Klein Portföljer
Calvin Klein Ryggsäckar
Calvin Klein Kostymbyxor
Calvin Klein Leggings
Calvin Klein Mjukisbyxor
Calvin Klein Jeansjackor
Calvin Klein Högmidjade jeans
Calvin Klein Skinny jeans
Calvin Klein Slim jeans
Calvin Klein Stretch jeans
Tröjor från Calvin Klein
Calvin Klein Hoodies
Calvin Klein t-shirts
Calvin Klein Push up-BH
Calvin Klein trosor
Calvin Klein Parfym
Levis Väskor
Only & Sons Jeansjackor
Sixth June Jeansjackor
CHEAP MONDAY Slim jeans
I dig denim Raka jeans
Pepe Jeans Högmidjade jeans
Selected Raka jeans
Liquor N Poker Klänningar
Miss Selfridge Långärmade klänningar
8848 Altitude Regnjackor