Blusar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Blusar

Blusar – basplagget alla borde ha

En blus är ett basplagg och brukar vara bästa valet om man vill vara fin men ändå inte känna sig strikt klädd. Har du redan en samling skjortor kan du bygga på den avdelningen med en sidenblus, spetsblus och varför inte en volangblus. En blus har förmågan att agera huvudkomponent i allt från en proffsig till en romantisk outfit. Skapa din look med blusen som centrum, du kan då använda olika kjolar och byxor till samma blus och på så sätt skapa många olika kombinationer för alla tillfällen.

Blusar året om

Blusar behöver inte se tråkiga ut. Det finns knytblusar, skjortblusar, blommiga blusar, roliga blusar, intressanta blusar, strikta blusar... allt möjligt att välja bland! Det som är bra med blusar är att du alltid kommer att hitta dem, året om. Du kan hitta somriga blusar men också blusar i mer dämpade färger för de kallare tiderna på året. Väljer du rätt, så ska du kunna använda samma blusar som basplagg till det mesta i garderoben. Ta hand om dem i tvätten och vädra dem då och då, så kommer de också att hålla längre och behålla formen. Blusar hittar du från olika kända märken som Desigual, Hunkydory, Odd Molly och Esprit.

Tips för att använda blusar

Ett tips för dig som ofta använder blusar: skaffa några klassiska blusar som är enfärgade eller med enkla mönster, som passar de byxor eller kjolar som du redan har. Därefter kan du lägga till en blus med intressant mönster eller annorlunda modell, som till exempel en knytblus. Styla håret och gör din make-up efter behag, men se till att du alltid behåller din personliga stil samtidigt som outfiten smickrar din figur. Du kan hitta mängder av blusar för alla tillfällen på internet. Det är lätt att fasta på en enda outfit. Ibland är det bra att hitta nya blandningar. Läs gärna modebloggar, där kan du få nya idéer på hur man kan kombinera nya outfits.Liknande sökningar
ASOS Långärmade blusar
La Redoute Kortärmade blusar
La Redoute Långärmade blusar
La Redoute Volangblusar
New Look Långärmade blusar
New Look Prickiga blusar
New Look Volangblusar
ONLY Kortärmade blusar
ONLY Långärmade blusar
Pimkie Långärmade blusar
Saint Tropez Chiffongblusar
Saint Tropez Långärmade blusar
Saint Tropez Volangblusar
Topshop Långärmade blusar
VERO MODA Långärmade blusar
VERO MODA Omlottblusar
VILA Blommiga blusar
VILA Långärmade blusar
Y.A.S Långärmade blusar
Vita blusar
Svarta Hattar
Sisters Point Orrebyxor
Stradivarius Trenchcoats
Studio Total Bomberjackor
Jacqueline de Yong Jeggings
Closet London Omlottkjolar
ONLY Paljettklänningar
ONLY PLAY Träningslinnen
Triumph Träningskläder
Under Armour Träningsshorts