Spetsblusar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Spetsblusar

Aldrig underklädd i en spetsblus

När det kommer till blusar och skjortor ska man inte glömma spetsblusen. Varje sig den är i en dramatiskt mörk färg eller i en blygsam pastellfärg passar den alltid den romantiska och feminina stilen. En vacker spetsblus är attraktiv och markerar en självsäker klädstil. Spetsblusen är också en praktisk blus; du kan använda den på kontoret, på festen eller när du ska gå ut med vänner. Som vanligt med volangblus eller spetsblus så kommer man aldrig att vara underklädd.

Tillfällen för en spetsblus

Det är inte svårt att hitta ett tillfälle för att använda spetsblusen. Du kan hitta mängder av olika modeller. Höga kragar eller djupa halsringningar. Långa ärmar är smickrande för figuren, men även korta armar kan vara det och därför finns det en lång rad på olika modeller och färger. Du behöver endast byta accessoarer och kanske underdel så kan din spetsblus förvandlas från en snygg kontors-outfit till en häftig festkombination. En annan bra grej med spetsblusar är att de passar året runt. Du slipper stoppa undan dina favoritblusar när det blir kallare, det är bara att matcha dem i färg och form med kläderna för varje årstid.

Så här matchar du din spetsblus

En spetsblus kan som sagt användas vid olika tillfällen, och kommer alltid ge den där extra touchen av romantisk kvinnlighet till din outfit. Trendiga peplum blusar i spets är fantastisk smickrande till ett par tajta jeans eller en pennkjol. Gillar du längre och ledigare modeller kan du lägga till ett långt halsband, figurnära byxor eller kjol och höga klackar. Snyggt! En spetsblus i en ljus eller pastellig färg är den ideala kombinationen till blue jeans eller mörkblå tygbyxor. För ett starkt intryck kan du välja en spetsblus med vid halsringning i mörkrött eller svart, och kombinera med skinnbyxor eller leggings i skinnimitation. Tips: Välj en monokrom outfit för en visuellt längre siluett.Liknande sökningar
Svarta Hattar
Kristin Kanallängder
Jacqueline de Yong Blusar
JDY Blusar
Brave Soul Bomberjackor
Monki Jackor
Salomon Jackor
William Baxter Jeansjackor
CHEAP MONDAY Slim jeans
The North Face Jeans
Topshop Skinny jeans
ASOS Klänningar
MOSS COPENHAGEN Klänningar
G-Star T-shirts
Gym King Tröjor
Tom Tailor T-shirts
Björn Axén Hårvax
Dune Ballerinaskor
Karl Lagerfeld Sneakers
Svarta Träningsskor
ASOS rea
Cream rea
Happy Holly rea
Jacqueline de Yong rea
JDY rea
La Redoute rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea
Monki rea
NA-KD rea