Volangblusar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Volangblusar

Elegant med volangblus

För dig som inte vill gå miste om de plagg som lägger till elegans och självförtroende till din personliga klädstil kan en volangblus vara just det du behöver. Bland blusar och skjortor kan man hitta en poetisk spetsblus eller en passionerad sidenblus, men man bör inte glömma den kvinnliga volangblusen. Den hjälper dig att framhäva en säker klädstil. Ideal för att användas då man vill åstadkomma ett vänlig och tillgängligt intryck.

Hur man bäst använder sig av en volangblus

Du kan bäst avnjuta en volangblus på jobbet, när du har en viktig presentation eller till och med när du ska på intervju. Bevisa vem du är med uttänkta kombinationer av färg och form. Skapa till exempel en bossig look med en ordentligt figursydd volangblus till vida byxor och höga klackar med spetsig tå. För en komplett outfit kan du matcha med en blazer. Välj volangblusar i ljusa färger till varmt väder för att känna dig fräsch och ny. Ta gärna på dig den när du ska resa eller åker på semester.

Färgen spelar stor roll i spelet

Färgen du väljer på dina kläder har inflytande på både dig och de personer du träffar. Speciellt viktigt är färgerna på din överdel, alltså plagget närmast ansiktet. Detta är viktigt eftersom alla färger inte passar alla personer. Ta reda på vilken färgskala det är som passar din hudton. Om du inte vet vilken hudton det är du har, så kan du forska på internet. Där kan du hitta många sätt att ta reda på det. När du vet vilka toner du ska gå efter, kan du sedan skaffa dig volangblusen du behöver i den rätta färgen för din hud. Om din färgskala lutar åt varma färger kan du passa på att köpa kläder på våren eller hösten, då det finns mer utbud av dessa färger. Samma gäller för kalla toner, dessa kan du lätt hitta under vintern och sommaren.Liknande sökningar
Spiegelau Champagneglas
Happy Holly Blusar
lindbergh Jackor
Armani Skinny jeans
Lee Utsvängda jeans
JDY Plisserade kjolar
La Redoute Jeansklänningar
Selected Femme Midiklänningar
Brave Soul Skjortor
Y.A.S Skjortor
NA-KD T-shirts
Björn Borg BHs
Macadamia Balsam
Decleor Ansiktsmasker
Cover FX Foundation
Wet N Wild Rouge
Topshop Ankelboots
Sebago Finskor
Hugo Boss Träningsskor
Puma Träningsskor
ASOS rea
Cream rea
Happy Holly rea
Jacqueline de Yong rea
La Redoute rea
MANGO rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea
Monki rea
NA-KD rea