Byxor

Filter för Byxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Byxor

Byxor: Grundstommen i garderoben

Ofta tänker du noggrant ut vilken färg, stil och modell du ska ha som topp, samt vilka accessoarer passar bäst. Allt detta drar du på över favoritjeansen, som du av någon anledning aldrig kan släppa. Det är dags att skaffa nya brallor, tänker du, men du känner på dig att dessa jeans kommer att bo i din garderob tills de faller sönder. Och sanningen är att ett bra par byxor är så mycket mer än bara tyg: de utgör grundstommen i nästan vilken outfit som helst, och därför är det så viktigt att du trivs i dem.

Vilken stil passar dig bäst?

Sommartid är det nästan obligatoriskt med korta byxor – ett par snygga shorts, sneakers och en ledig tröja passar perfekt dels för att visa upp dina snygga ben, och dels för att kunna njuta av sol och värme på moderiktigt sätt. Långbyxor i klara och glada färger ger liv åt vardagen, och du kan mixa dem med en elegant blus och högklackade skor för en dag på jobbet, eller en skön T-shirt och din favoritjacka för en utekväll med gänget. Haremsbyxor är supersköna att softa i, och chinos passar till de flesta sammanhang. Du behöver endast hitta de stilar du trivs bäst i – inom dem finns en oräknelig mängd färger och former att välja mellan.

Jeansen: ledande plagget i garderoben

Denimbyxorna har gått en lång väg från arbetsbyxor till allt-i-allo-byxor. Alla har minst ett favoritpar hemma, och de är lika självklara till kavaj som till T-shirt. Vilken modell tycker du bäst om? Tvättäkta skinny jeans med en oversize tröja och ett långt halsband gör för en feminin, romantisk look på dejten. Bootcut jeans med en ihopknuten rutig skjorta och högklackade läderstövlar skapar den äkta cowgirl-looken. Mörkblå raka jeans och en vit blus är en enkel och smakfull kombination för den klassiska kvinnan. Komplettera looken med pumps, en elegant klocka och din favoritväska.Liknande sökningar
Vero Moda byxor
Nike ryggsäckar
Lyle & Scott jackor
Sail Racing jackor
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Burton Menswear rea
Carhartt WIP rea
Dickies rea