Capribyxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Capribyxor

Komplettera din garderob med ett par capribyxor

Capribyxor får inte fattas i garderoben. Har du inte ett par capribyxor, så måste du skaffa dem på studs! Till varmare väder passar de perfekt som huvudplagg eller som accessoar till din outfit. Dessa byxor har förmågan att passa till alla tillfällen. Capribyxor kan få dig att se mer slimmad ut, och även längre om du kombinerar den rätt. Du kan välja bland monokromt mönstrade, glatt färgade eller neutralt enfärgade capribyxor, allt efter behag.


Det nya modeskriket

Capribyxorna blev moderna i slutet av 40-talet, och kommer originellt från Italien. Även om modet har verkat glömma bort capribyxorna ett tag, så har de nu slagit tillbaka med kraft och nu ser man även män använda sig av capribyxor. Byxbenen ska vara vadlånga eller ovanför anklarna. Det finns också kortare modeller som når ner en bit under knät. Du kan välja bland dressmodeller i grövre tyger för en mer formell look. Det finns också slim fit i jeans som är smickrande för figuren. Du kan även hitta capri leggins och träningsmodeller för gymmet eller friluftsaktiviteter. Capri måste inte alltid sitta åt, de kan vara vida byxor också; ett härligt val för den bekväma dock stilmedvetna köparen.

Matcha dina capribyxor

När man använder capribyxor ska man tänka figur och längd. Kombinationer och accessoarer ska visa de rätta proportionerna på din figur och söker du se längre ut måste du välja rätt blusar. Du kan matcha midjehöga capribyxor med en crop top eller en fin blus som du stoppar innanför byxan. En lång cardigan passar utmärkt för ett ordentligt statement. Ett tips för att se längre ut är att styla håret i en hög svans eller bun och använda höga klackar i en inte så avvikande färg. För den lediga looken kan du ta på dig stickade tröjor, och för en mer dressy stil kan du använda blazers eller korta jackor.Liknande sökningar
Pieces Hattar
Under Armour Hattar
Robert Welch Dessertskedar
Husky Centraldammsugare
Zunblock Badkläder
Gula Badkläder
Twist & Tango Långärmade blusar
ONLY PLAY Byxor
Liquorish Blazers
ROCKANDBLUE Mockajackor
Gabba Slim jeans
G-Star Boyfriend jeans
Nudie Jeans Jeans
Vita Kimonoer
Brooklyn Supply Co. Skjortor
Farah Skjortor
Björn Borg Stringtrosor
Redken Schampo
OFRA Cosmetics Rouge
Áhkká Kängor
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Blåkläder rea
BUBBLEROOM rea
Burton Menswear rea
Jack & Jones rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea