Orrebyxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Orrebyxor

Orrebyxor – snygga byxor

Har du sett orrebyxor? Orrebyxorna är elastiska byxor med utsvängda byxben och mönstrat tyg. Mönstret är ofta horisontella zig-zag linjer i glada färgkombinationer av rosa, rött, blått o.s.v. Skönt material och roliga färger gör orrebyxorna perfekta för en ungdomlig stil. De glada färgerna gör en själv glad och passformen är bekvämt att ha på sig. Dessa byxor passar utmärkt för att gå ut med kompisarna, sporta eller till och med vara hemma. Användningarna och kombinationerna är oändliga, så ta dig vara på en orrebyxa och skaffa hem den!


Många användningar för orrebyxan

Orrebyxans namn kommer från fågeln "Orre", och visst liknar mönstret på orrehönans fjädrar som den på byxan? Naturen har sedan alltid inspirerat oss till nya moden! Orrebyxans ungdomliga och glada stil gör den till den perfekta byxan att ha på sig till sommaren och våren. De kommer snabbt bli dina favorit mjukisbyxor när du är hemma och eftersom de egentligen är som leggins i form av utsvängda byxor. Man kan dämpa den sportiga och lediga looken genom att byta ut dojorna mot ett par högklackade stilettskor eller platå.


Kombinera hejdlöst

Söker du tajta elastiska byxor med utsvängda ben passar det bra orrebyxorna. Till skillnad från ordinarie elastiska byxor (som oftast används endast till sport och träning) så ger mönstret på dessa byxor en chans att kombinera för att användas utanför gymmet eller skogspromenaden. Den höga midjan komplimenterar en fin kroppsform. Du kan lätt få den till en festlig byxa med en tjusig blus och stor handväska. Välj några grymma vita skor att ha till för en mer vågad stil. Du kommer definitivt att få allt rampljus på dig! Du kan hitta dessa byxor på internet om du inte finner dem i butiken där du bor. Där kan du även hitta andra byxor som är inspirerade av dessa orrebyxor, till exempel lössittande vida byxor i lätta material som viskos och rayon. Detaljen är det snygga mönstret!Liknande sökningar
By Malene Birger Väskor
SATAKE Brödknivar
Name it Badbyxor
Nike Badbyxor
ICHI Culottes
8848 Altitude Jackor
Another Influence Jeansjackor
Monki Bomberjackor
BUBBLEROOM Jeans
Parisian Jeans
ASOS Kjolar
Levis Jeansshorts
Brave Soul Skjortor
Dorina Trosor
Clinique Dagkräm
RMS Beauty Läppglans
Truffle Collection Boots
Kappa Skor
Bianco Stövlar
Farah Träningsskor
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Blåkläder rea
BUBBLEROOM rea
Burton Menswear rea
Jack & Jones rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea