Skinnbyxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skinnbyxor

Skinnbyxor på tapeten

Vad vore bikerlooken utan skinn eller läder? Skinnbyxor är tidlösa plagg som – med rätt omhändertagning – bara blir snyggare med åren. Men det är inte bara motorcyckelfantaster som kan rocka denna look – skinnbyxor kan vara rätt både på dansgolvet och shoppingturen. Du kan dressa upp dem så att de blir eleganta till festen, eller dressa ner dem för att piffa upp en annars tråkig vardagsoutfit. Ett par tvättäkta skinnbyxor räcker hela livet ut, medan du som vill pröva på looken kan välja en billigare version i skinnimitation – tills du upptäcker hur mycket du faktiskt älskar stilen och vill skaffa dig ett ”riktigt” par.

Mångsidiga benkläder i läder

Glöm chinos och kostymbyxor – skinnbyxor är nya favoritplagget i din garderob. Musikvärlden har lagt beslag på läder-på-läder-trenden – så skinnbyxor och en läderjacka är helrätt om du ska uppträda på scen. Ska du i stället njuta av musiken från åskådarplatsen kan du rocka en grovstickad tröja och ett par läderboots till dina skinnbyxor. Om du vill kan du fixa en mer feminin look genom att byta ut bootsen mot eleganta pumps. Klossklackar till läderbyxor är rätt stil på dansgolvet, medan en silkesblus utgör en perfekt kontrast till de grova byxorna för en mer formell tillställning som till exempel ett möte.

Välj dina skinnbyxor noggrant – och sköt om dem

Följande tips kan hjälpa dig hitta rätt i läder- och skinnvärlden: Skinnimitation fungerar bra för dig som vill experimentera med olika trender innan du investerar i riktigt läder. Kom ihåg att läder tänjs ut en gnutta med tiden – men bara lite. Så se till att dina byxor låter dig röra dig fritt utan att skära av blodcirkulationen. Riktigt läder behöver smörjas in med läderfett nu och då, och det bör aldrig tvättas i vatten. För ett tidlöst plagg som kommer att motstå modevärldens alla svängar: välj skinnbyxor i en basfärg som passar till det mesta i din garderob.Liknande sökningar
OX DENMARQ Soffbord
ASOS Vida byxor
Kenzo Byxor
Ralph Lauren Byxor
Bershka Kappor
MANGO Jackor
NA-KD Jeansjackor
JDY Slitna jeans
Brave Soul Kjolar
B Young Midiklänningar
Micki Maskeradkläder
Helly Hansen Shorts
Mennace Skjortor
Tom Tailor Skjortor
JDY Linnen
Puma Kalsonger
Braun Rakapparater
Svea Boots
Rosa Lågskor
Replay Sneakers
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Blåkläder rea
BUBBLEROOM rea
Burton Menswear rea
Jack & Jones rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea