Vida byxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vida byxor

Håll dig trendsäker med vida byxor

Sedan dess kvinnor började att använda byxor, så har de vida byxorna alltid varit den klassiska favoriten. Även om det årliga byxmodet varierar i höjd, längd och vidd så stannar den vida byxan högt på listan som basplagg. Det är ett basplagg som kan kombineras på många sätt och som alltid – med betoning på alltid – är smickrande för figuren. Vida byxor får elegans och bekvämlighet att gå ihop, och därför är det logiskt att vida byxor alltid finns i den modemedvetnas garderob. Har du alltid gillat utsvängda byxor eller jazzbyxor så kommer en vid byxa passa in på din stil utan tvekan!


Vida byxor – ett säkert val

Den vida byxan är alltid skön att ha på, den släpper in luft och erbjuder mycket rörelsevidd. Därför kan det inte gå fel med dem. Dessutom passar därnäst alla personer i vida byxor. Man kan hitta ett hav av olika utseenden och modeller. Så länge de har vida byxben så varierar det i självaste vidd, längd och material. Det kan gå från ganska raka byxben, men som ändå sitter löst på benen, till riktigt utsvängda, plisserade byxben. Vill du betona midjan ska du välja en vid byxa som är hög i midjan och sätta på dig en söt blus som du stoppar in under midjekanten eller använda ett skärp. Vill du följa modetrenden ska du kombinera den med en kort tröja eller blus.

Kombinera dina vida byxor så här

Klassiska vida byxor är sällan mönstrade, men du kan lätt blanda klassiskt med modernt och hitta vida byxor i alla typer av mönster. Från höstfärgade blommönster till geometriska enkla linjer. Vilja skor passar bäst till vida byxor? Höga klackar är det säkraste skovalet. Det ger dig höjd och vacker siluett. Ta på dig dina vida byxor med ett par svarta klacksandaler, så kan du vara färdig för att promenera på en catwalk. Vill du ha låga skor, så kan du välja vintage tennisskor för en chic look eller ballerinaskor med spetsig tå för en tjusigt feminin outfit.Liknande sökningar
NA-KD Solglasögon
Rosenthal Djupa tallrikar
Blåa Baddräkter
Reebok Badtofflor
Selected Vida byxor
Jack & Jones Håliga jeans
Fashion Union Omlottklänningar
Good For Nothing Myskläder
Jaded London Shorts
D.O.X Träningskläder
Fred Perry Polotröjor
Resteröds Strumpor
Sebastian Balsam
Schwarzkopf Hårvax
Revlon Inpackning
Park Lane Boots
New Balance Skor
Vagabond Pumps med kilklack
Superfit Sandaler
H by Hudson Skinnsneakers
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Burton Menswear rea
Happy Holly rea
Jack & Jones rea
La Redoute rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea