Fleecetröjor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fleecetröjor

Fleecetröja – upplevelse av välbehag

Varmt, behagligt, mjukt och rörligt material. Vad kan detta vara för material? Mycket riktigt handlar det om fleece. Fleece är ett konstfibertyg som kommit att användas flitigt i klädproduktionen alltsedan materialet introducerades 1979. Särskilt populärt har det blivit att producera friluftskläder i fleece, med tanke på dess egenskaper. Det håller kroppen varm, samtidigt som materialet transporterar bort fukt och har en bra andningsförmåga. Praktisk form möter sportig elegans i fleecetröjan, vilket gör att den kvalar in som en favorit i många garderober.

Hållbart och praktiskt med fleecetröja

Vad har en gammal PET-flaska för koppling till fleecetröjan? Ingen kanske man tänker. Men i själva verket tillverkas fleece ofta av återvunnet material som till exempel gamla PET-flaskor. En bättre och mer hållbar start går väl inte att få på nästa vandring i syfte att komma närmare naturen. En varm fleecetröja tillsammans med ett par vandringsbyxor låter dig njuta i lugn och ro utan att frysa. När du ska packa inför skidsemestern byter du ut byxorna mot ett underställ och skaljacka. Detta för en smart, lager-på-lager-lösning som håller kroppen i form och humöret på topp.

Alltid pigg och avslappnad

Som för alla praktiska material handlar det i slutändan om vilket behov just du har. Fleece i sig hindrar inte vinden från att komma åt. Ett innertyg av vindtätt material löser den situationen lätt. En luva ger extra värme kring nacken, vilket många gånger inte är fel. Fleecetröjan räknades först som friluftskläder, men bärs idag som moderiktiga plagg i urbana miljöer. Detaljer som dragkedjor och färg sätter stilen. Mixa och matcha färg på tröja och dragkedja för snygga kontraster. Ett par jeans, sneakers, mössa och en snygg jacka över fleecetröjan ger en pigg och avslappnad look som kan bäras hela dagen, vare sig det blir en skogstur eller ärenden i staden.Liknande sökningar
Áhkká Fleecetröjor
Didriksons Fleecetröjor
Lindberg Fleecetröjor
Rosa Fleecetröjor
Svarta Fleecetröjor
Karl Lagerfeld Sportväskor
Ernst Kirchsteiger Kökshanddukar
Adidas Badtofflor
Ted Baker Bikinis
Jacqueline de Yong Vida byxor
Weekday Rutiga byxor
Burton Menswear Kappor
G-Star Raka jeans
Replay Raka jeans
Influence Midiklänningar
Missguided Skjortklänningar
Vesper Klänningar
Stradivarius Jeansshorts
BUBBLEROOM Sport-bh
FILA Träningsbyxor
Ben Sherman Stickade tröjor
Noisy May Stickade tröjor
Juicy Couture Parfym
Cailyn Cosmetics Foundation
Monki Ankelboots
8848 Altitude rea
Áhkká rea
Didriksons rea
LEGO rea
Lindberg rea