Underställ

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Underställ

Underställ – högpresterande komfort

Underställ är ett heltäckande trikåplagg som bärs närmast kroppen och består av långkalsonger och matchande tröja. Dess uppgift är inte helt lätt. Förutom att plagget ska transportera bort svett vid rörelse, ska plagget samtidigt släppa igenom ånga, hålla kvar värme och sitta bekvämt. Multi-tasking på hög nivå får en helt ny innebörd, men moderna modeller klarar detta. För den som vill satsa på en god uppsättning friluftskläder är understället ett absolut måste att ha i garderoben. Kallare väder är inget hinder för sport och andra aktiviteter utomhus med ett varmt och mjukt underställ närmast kroppen.

Välkomna Jack Frost

Träna på vintern kan vara svårt att motivera sig till. Frysa är aldrig trevligt. Men vinter kan vara kul under rätt förutsättningar. Att klä sig enligt lager-på-lager-metoden är ett säkert sätt att skydda sig mot väder och vind. Cykla, åka skidor, kasta snöbollar eller träna lagsport utomhus på vintern är inga problem då. Börja med ett första lager i form av ett bekvämt underställ. Beroende på vädret är en mysig fleecetröja, eller en vind- och vattenavstötande skaljacka, utmärkt att toppa understället med. Trivs du extra bra i mjuka kläder kan ett underställ i fina mönster vara precis det som behövs för att hitta rätt stämning under kvällsmyset hemma i soffan.

Material efter intensitet

Det finns mycket att vinna på att göra ett genomtänkt val av underställ. Understället kanske inte syns, men det gör grovjobbet. En tumvisning kan vara höjden av intensitet under aktiviteten. En mysig kväll i soffan ställer inte lika mycket krav på understället som ett långt cykelpass i motvind. Syntetiska material transporterar fukt och värme bättre och passar därför bättre under långa, intensiva pass. Ull värmer dock kroppen bättre efter korta pass. För mjuka kvällar i soffan är dock bomull svårslaget som är både snällt och lent mot huden.Liknande sökningar
Blåa Underställ
Adidas Underställ
Áhkká Underställ
Bagheera Underställ
Calvin Klein Underställ
Craft Underställ
Ellesse Underställ
FILA Underställ
Hugo Boss Underställ
IDO Underställ
Kappa Underställ
Kari Traa underställ
Lindberg Underställ
Nike Underställ
Puma Underställ
Reima Underställ
Tommy Hilfiger Underställ
Under Armour Underställ
Rosa Underställ
Svarta Underställ
Kavat voxna
FILA Cargobyxor
VERO MODA Randiga byxor
Liquor N Poker Jackor
Jacqueline de Yong Jeans
Name it Slitna jeans
Wrangler Bootcut jeans
Ida Sjöstedt Spetsklänningar
JDY Maxiklänningar
John Zack Omlottklänningar