Kari Traa underställ

Filter för Underställ

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kari Traa underställ

Kari Traa – när du vill ha mode och funktionalitet i ett paket

Kari Traa är en förstklassig, norsk idrottskvinna med tre olympiska guld i bagaget. Hon är också skaparen av det snabbast växande sportvarumärket i Europa. Mellan träningspassen lyckades Kari utveckla sin kreativitet avseende design och form och 2002 startade hon varumärket Kari Traa. När du väljer Kari Traa får du kvalitetsplagg i snygg design, men även med fokus på funktionalitet och rörelse. Kari var trots allt en superb idrottare och hon om någon förstår behovet av att kunna röra sig flexibelt trots kyla och regn och rusk. Läs mer om Kari Traa på Wikipedia.

Med vinterkylan för dörren

När vintermånaderna knackar på dörren är det dags att investera i funktionella och snygga plagg så att du kan njuta av sköna promenader både i stan och i skogen även under den kalla årstiden. Kari Traa kan det där med funktion och design så ett smart drag är att investera i ett läckert Kari Traa underställ så att din vardag och helg inte behöver begränsas av kyla och rusk. Vintern gör ju att mer kläder måste på och ibland kan man känna sig lite som en Michelin-gubbe med alla lager. Med Kari Traa blir det lätt att vara snygg och varm på samma gång.

När du vill göra vintermörkret lite ljusare

Ett fräscht Kari Traa underställ gör underverk i vinter. I sortimentet kan du välja bland funktionella och snygga plagg för att förgylla den lite mörka årstiden. Det finns läckert mönstrade underställ i rosa eller turkosa toner men även vinröda eller vita varianter med endast ett par pikanta mönsterdetaljer över bröstkorgen. Du kan också hitta klassiskt vita eller grå plagg om det är mer din melodi. Med Kari Traa kan du vara säker på att snygg design har parats ihop med stor funktionalitet, allt för att du ska kunna röra dig ännu lite friare i din vardag.

Mysfaktor som heter duga

Plaggen går förstås lätt att kombinera med din övriga garderob. Vare sig du väljer att ha de snygga underställen under kjolen eller att kombinera din topp med favoritjeansen så kommer du att bli nöjd med slutprodukten. Ett Kari Traa underställ går ju också alldeles utmärkt att ha som myskläder när du vill dra på dig någonting mjukt och varmt när du kommer in från kylan. Det finaste med hösten och vintern är ju just att mysfaktorn blir så hög; man får dra på sig sköna plagg och dricka varmt gott the alltmedan skuggorna från de levande ljusen får spela längs med väggarna.  

När endast det bästa är gott nog

Kari Traa är van vid att sträva efter att vara bäst i världen. Det är inte för intet hon tog hem tre OS-guld och åtskilliga andra pris under sin karriär. Samma ambition har hon med sin nya passion; färg och form. När du väljer att investera i ett Kari Traa underställ så kan du vara säker på att du får den snyggaste designen, men också att plagget är lika funktionellt som det är läckert.

Liknande sökningar
Blåa Underställ
Adidas Underställ
Áhkká Underställ
Bagheera Underställ
Calvin Klein Underställ
Craft Underställ
FILA Underställ
Kappa Underställ
Lindberg Underställ
Nike Underställ
Puma Underställ
Tommy Hilfiger Underställ
Under Armour Underställ
Rosa Underställ
Svarta Underställ
Kari Traa jackor
Kari Traa Träningskläder
Kari Traa Sport-bh
Kari Traa Träningstights
Kari Traa Träningströjor
Guess Plånböcker
La Redoute Volangblusar
Pieces Blommiga blusar
Ralph Lauren Blusar
Morris Byxor
Pimkie Byxor
Lyle & Scott Västar
G-Star Lågmidjade jeans
Selected Femme Jeans
Tommy Hilfiger Kostymer