Vandringsbyxor

Filter för Vandringsbyxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vandringsbyxor

Mot äventyret i smarta vandringsbyxor

För ett aktivt liv ute i skog och mark räcker inte den vanliga vardagsgarderoben. När man möter väder av alla de slag, slitage, jord och lera behöver man tydligt kläder efter väder. Under vandringen börjar man dessutom ofta svettas, för att under pausen varva ned och nästan frysa. För en lång strapats ute i vildmarken krävs det därför vandringsbyxor av hög kvalité, anpassade efter aktiviteten och som tillåter rörlig vandring utan några skavsår. Det har framtagits ett stort antal modeller av vandringsbyxor gjorda av tekniskt smarta material. Det finns alla möjligheter att hitta de perfekta vandringsbyxorna till nästa äventyr.

Slut fred med vädergudarna

Med rätt vandringsbyxor kan du äntligen sluta fred med vädergudarna. Tillsammans med en fleecetröja och gummistövlar finns inget som hindrar nästa jakt på skogens guld, de gyllene kantarellerna, i skogsbrynet. Befinner du dig norröver letar du kanske hjortron istället. Oavsett guld håller vandringsbyxorna värmen inne och vatten och lera ute. Är det lite extra kallt ute kan ett underställ vara på plats undertill. Med en skaljacka kompletterar du vandringsbyxorna för att hålla dig torr från topp till tå, oavsett om du är ute på vandringsleden eller bara cyklar till jobbet en regntung dag.

Smarta detaljer gör skillnad

Dagens utbud erbjuder vandringsbyxor av alla de slag, många gånger gjorda i bomull eller syntetiska material. Olika material reagerar olika. Vilket du bör satsa på beror på vad byxorna ska användas till. Bomull går till exempel att impregnera för att bli tåligare. Syntet är däremot oftast snabbtorkande och andas bra. Oavsett material är bekväm passform a och o. En smart modell för växlande väder är de så kallade zip-offbyxorna, som tack vare ett blixtlås kan göras om till svalare kortbyxor vid behov. Fickor för karta och mobil nära till hands är en detalj som gör stor skillnad.Liknande sökningar
Svarta Mössor
Elodie Details Ryggsäckar
Y.A.S Blusar
mbyM Byxor
ASOS Vårjackor
Happy Holly Vårjackor
VERO MODA Volangkjolar
Religion Klänningar
South Beach Skjortor
Puma Linnen
Adidas Pikétröjor
Vita Stringtrosor
Chantelle Trosor
Svarta Undertröja
Alyssa Ashley Eau de toilette
Kiss New York Lösnaglar
China Glaze Nagellack
Sneaky Steve Kängor
Lacoste Badtofflor
Park Lane Tofflor
BUBBLEROOM rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Canada Goose rea
Converse rea
Edblad rea
ERNST rea
FILA rea
Ilse Jacobsen rea
Love rea