Kari Traa jackor

Filter för Jackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kari Traa jackor

Kari Traa – det snabbast växande sportvarumärket i Europa

Kari Traa vann tre olympiska guld och åtskilliga andra priser innan hon valde att fokusera på sin andra passion – design och form. Faktum är att hennes intresse började långt innan hon bestämde sig för att gå in helhjärtat och redan under sin tid som idrottare fann hon tid att skapa mellan träningarna. Denna förstklassiga norska idrottskvinna lanserade varumärket Kari Traa 2002 och framgångssagan har fortsatt i rasande fart sedan dess. I nuläget är Kari Traa det snabbast växande varumärket som designar och producerar snygga och funktionella kläder som ska göra din vardag lite roligare.

När du vill investera i ett plagg som gör vintern både enklare och snyggare

När vintern står för dörren gör du rätt i att uppdatera din garderob med ett par varma och funktionella basplagg som kan göra hela skillnaden. Säsongen är ju mörk och lite grå, så en jacka i snygg form och färg kan göra mycket för att du ska tycka att dagen blir lite roligare. Kari Traa Jackor är läckra, men också praktiska och varma så att du kan vara både snygg och varm genom hela vintern.

Välja och vraka med Kari Traa

Oavsett vilken typ av jacka du behöver så kan du botanisera i det stora sortimentet för att hitta det plagg som är bäst för dig. Kari Traa Jackor kommer både i halvlånga och korta varianter och i allehanda färger så att du kan välja och vraka. De finns i lila, grönt, rosa och blått eller i röda och svarta utföranden om den typen av färgpalett passar dig bättre. Klassiska, varma vinterjackor samsas med lättare varianter som du kan använda en vacker höst- eller vårdag när luften är så där härligt hög som den bara är vid vissa utvalda tillfällen.

Kombinera enkelt och lätt för bästa effekt

Kari Traa jackor är tidlösa och klassiska och funkar lika bra till vardag som till fest. Det är också lätt att kombinera plagget med dina favoriter i garderoben. Jackan fungerar till kjol och klänning för ett mer festligt tillfälle eller för att bara göra vardagen lite roligare, men också till favoritjeansen när du vill kunna röra dig snabbt och obehindrat genom din dag. Vintern ger oss ju inte så många färgklickar så det är härligt att dra på sig en jacka som ger dina sinnen en kick varje morgon när det är dags för dig att ge dig ut.

Kari Traa – med olympisk kraft mot framtiden

Den läckra designen och funktionaliteten går hand i hand för Kari Traa. Just detta fokus har gjort att varumärket snabbt hittat sin egen nisch på marknaden med snabb popularitet som följd. Kari Traa jackor finns i många olika färger och former så att det ska finnas någonting för alla. När du väljer att investera i ett Kari Traa plagg så kan du vara säker på att du är väl rustad när det lite kyligare vädret slår till och dessutom ser varumärket till att du är snygg i din läckra jacka precis hela vintern.

Liknande sökningar
Kari Traa underställ
Áhkká Dunjackor
Áhkká Skaljackor
ASOS Jeansjackor
ASOS Vårjackor
Bershka Bomberjackor
Jack & Jones Bomberjackor
Levis Jeansjackor
Liquor N Poker Jeansjackor
Lyle & Scott jackor
New Look Jeansjackor
Nike jackor
Odd Molly jackor
ONLY Skinnjackor
Ralph Lauren jackor
ROCKANDBLUE Dunjackor
Sail Racing jackor
The North Face Vårjackor
Tommy Hilfiger Jeansjackor
Vero Moda jackor
Superdry Sportväskor
Salming Bikinis
Brave Soul Cargobyxor
I dig denim Byxor
Didriksons Fleecetröjor
Saint Tropez Kappor
Áhkká Långärmade klänningar
Vertbaudet Klänningar
Lexington Shorts
Zizzi Skjortor