Lyle & Scott jackor

Filter för Jackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Lyle & Scott jackor

Lyle & Scott - skottarna som skänker värme

Lyle & Scott grundades redan år 1874 i den skotska staden Hawick. William Lyle och Walter Scott började den här företagshistorien genom att låna £800, vilket var ganska mycket pengar på den tiden. Varumärket har använts i både Christian Diors och Michael Kors designlösningar och de kan stolt tala om att stora golfare som Bob Hope, Gareth Ford och Ronnie Corbett har spelat iklädda i deras kollektioner.

Företagets Golden Eagle-logga står för hög kvalitet och klassiska klädesplagg som kommer i form av bland annat jackor och ylletröjor. Köper man en Lyle & Scott håller man sig garanterat varm. Trots att företaget grundades för så pass länge sedan var det inte förrän år 2005 som de öppnade sin första självständiga klädesaffär i London. Lyle & Scott kan du hitta i flera affärer i Sverige. Ett bekvämt sätt att handla deras kollektioner är via nätet. En stor fördel är att det ofta förekommer reor så man kan handla till ett mer förmånligt pris.

Livet med en varm jacka

Vi kan inte leva utan jackor, speciellt i den kalla Norden. Oavsett om man strävar efter en speciell stil eller endast vill hålla sig varm i vinterkylan är en Lyle & Scott det rätta valet. Dess klassiska design, snygga färger och oklanderliga utseende gör att man lätt faller för Lyle & Scotts kollektioner. Som tur är finns det en passande jacka för alla åldrar och kön. Vad vore livet utan en varm jacka som håller flera säsonger? Just Lyle & Scott jackorna garanterar en längre användning tack vare deras fläckfria och klassiska stil som aldrig går ur modet. Det är ett bra köp för dig som tänker på ekonomin men samtidigt är mån om ditt utseende.

Jackor och dess användning

Lyle & Scott jackor är huvudsakligen vinterjackor, så deras användningsområde begränsas möjligtvis lite grann beroende på säsong. Vinterklimatet kan i och för sig variera från år till år. Det kan bli en regnig eller en torr och kall vinter. Där kommer Lyle & Scott jackorna väl till hands. Du kan bära en tunnare variant eller köpa dig en riktig dunjacka som ser till att du kan gå ut även om det är 20 minusgrader. Modellerna är som sagt klassiska och materialet av hög kvalité. Varumärket satsar på en egen stil som trots modevärldens häftiga svängar behållit sin välförtjänta plats bland övriga märken.

Bevara din Lyle & Scott stil

Är du ett fan av Lyle & Scott så kommer du inte att ha svårt att bevara din stil. En Lyle & Scott jacka kan du alltid ha på dig då den bibehåller sin snygga look oavsett vilket år det är.

Ylletröjorna är både varma och vackra samtidigt som de passar perfekt både i skolan och på jobbet. Det kan helt enkelt inte slå fel. Vill man dessutom tänka på sin ekonomi när man är på jakt efter den perfekta Lyle & Scott stilen ska man hålla ett öga på nätet. Där brukar kollektionerna erbjudas till sänkta priser vilket är bra för din budget.

Liknande sökningar
Áhkká Dunjackor
Áhkká Skaljackor
ASOS Jeansjackor
ASOS Vårjackor
Bershka Bomberjackor
Jack & Jones Bomberjackor
Kari Traa jackor
Levis Jeansjackor
New Look Jeansjackor
Nike jackor
Odd Molly jackor
ONLY Skinnjackor
Ralph Lauren jackor
ROCKANDBLUE Dunjackor
Sail Racing jackor
The North Face Vårjackor
Tommy Hilfiger Jeansjackor
Vero Moda jackor
Lyle & Scott Hoodies
Lyle & Scott T-shirts
Pimkie Hattar
Zwilling Filéknivar
Anders Petter Stekpannor
ICHI Vida byxor
Reclaimed Vintage Mjukisbyxor
Y.A.S Cargobyxor
AX Paris Kappor
Missguided Trenchcoats
Rosa Jackor
Adidas Jeans