Odd Molly jackor

Filter för Jackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Odd Molly jackor

Odd Molly – modet som låter din personlighet skina igenom

Odd Molly startades år 2002 och i trendkänsliga Norden blev märket snabbt populärt bland den modemedvetna befolkningen. Odd Molly som varumärke är känt för sin lite annorlunda design och stil och sedan starten har grunden varit att designa med egensinnighet, humor, självständighet och för en stark personlighet. Ett Odd Molly plagg ska ge dig ännu lite mer än bara en snygg yta. Vare sig det är en jacka, en klänning eller ett par byxor, så är tanken att plagget ska få din personlighet att skina ännu lite starkare när du har det på dig.  

The Odd Molly way

Med personligheten som fokus är Odd Molly din bästa vän när du vill krydda din basgarderob med ett par spännande plagg. Ett lätt sätt att uppdatera din look är att botanisera i det stora utbudet av Odd Molly jackor. I sortimentet kan du hitta mängder med snygga och personliga jackor och kappor som fungerar bra både till vardags och fest. Odd Mollys tanke är att varje jacka ska vara unik. Det kan vara en enkel detalj som gör plagget lite speciellt; en pälskrage eller en fastsydd pärla eller strassdetalj. Det kan vara färg, form eller mönster som sticker av lite från mallen för vad alla andra har just den här säsongen. Gemensamt för samtliga Odd Molly plagg är att de är skapade för att din personlighet ska få möjlighet att växa sig ännu lite starkare. 

Ett sortiment med oändlig variation

Det är en fröjd att botanisera i det stora utbudet av Odd Molly jackor. Kanske är du ute efter en läcker vardagsjacka som kan hålla dig varm under hösten och vintern, eller så vill du ha lite extra glamour under din dag så kanske en snygg fuskpäls eller sammetsjacka skulle sitta bra. Så här i hösttider så är det också klokt att investera i en riktigt bra regnkappa och du kan ju passa på att skaffa en snygg och personlig sådan när Odd Molly ger dig chansen. Varumärket ger dig unika och personliga jackor i massor med färger och former. I slutändan är det helt enkelt upp till dig att välja den jacka som du tycker passar just dig allra bäst.

När fantasin får sätta gränsen

Tänk dig att du slänger på dig din nyligen införskaffade Odd Molly jacka i grön sammet och plötsligt blir dina jeans som nya när du kombinerar för en ny och fräsch look. Eller en regnig söndag under hösten; du ger dig tryggt ut på väg till festen i regnet i din nya läckra regnkappa som lyckas med konststycket att både vara snygg över din stickade klänning och att hålla dig torr. Den där kjolen i blått tyll som aldrig tycktes passa till någonting du hade i garderoben; nu är den fantastisk läcker mot den nya tjocka svarta kappan med pälskrage. Det gemensamma för samtliga Odd Molly jackor är att din personlighet alltid är i fokus och att endast din fantasi sätter gränsen för hur långt du vill gå i dina modeäventyr.

Liknande sökningar
Áhkká Dunjackor
Áhkká Skaljackor
ASOS Jeansjackor
ASOS Vårjackor
Bershka Bomberjackor
Jack & Jones Bomberjackor
Kari Traa jackor
Levis Jeansjackor
Lyle & Scott jackor
Nike jackor
ONLY Skinnjackor
Ralph Lauren jackor
ROCKANDBLUE Dunjackor
Sail Racing jackor
The North Face Vårjackor
Tommy Hilfiger Jeansjackor
Vero Moda jackor
Odd Molly klänningar
Odd Molly regnkappor
Odd Molly koftor
Gabor Väskor
Michael Kors Handväskor
Superdry Väskor
ASOS Långärmade blusar
NN07 Manchesterbyxor
Svarta Underställ
Alpha Industries Bomberjackor
Another Influence Kappor
NN07 Kappor
AllSaints Högmidjade jeans