Ralph Lauren jackor

Ralph Lauren

Filter för Jackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ralph Lauren jackor

Ralph Lauren – för den aktiva, modemedvetna kvinnan och mannen

Varumärket Ralph Lauren grundades av den 28-åriga designern Ralph Lauren år 1967. Sedan starten så har företaget förblivit troget sin grundtanke avseende designen. Målet är att göra klassiska, tidlösa kläder av hög kvalitet för både män och kvinnor. Oavsett om det handlar om design av skjortor, t-shirts eller jackor så har samma formel använts när plaggen skapats. Detta betyder dock såklart inte att alla plaggen är stöpta i samma form. En Ralph Lauren jacka kommer till exempel i många olika färger och i varierande design för både män och kvinnor, men det finns alltid en genomgående tråd av elegans och stilfullhet.   

Jackan som modeuttryck

Få plagg kan så tydligt visa din egen personliga stil som en jacka. Den är i blickfånget var du än rör dig utanför hemmets fyra väggar och om du vill uppdatera din look är en ny jacka ett lätt sätt. En Ralph Lauren jacka ger dig tidlös stil och elegans i kvalitetsmaterial. Den stilrena enkelheten i designen gör att du får stort utrymme för det egna personliga uttrycket så att din look förblir just din egen. Ralph Laurens läckra design finns både för män och kvinnor och du kan vara säker på att den tidlösa elegansen är precis lika aktuell om tio år som den är nu.

När du vill välja och vraka

Du hittar mängder med olika alternativ i det stora utbudet av Ralph Lauren jackor. Nu när hösten och vintern gör sitt intåg så kanske det passar med en snygg och varm vinterjacka i svart eller vinrött – du hittar olika varianter att välja mellan, både för män och kvinnor. För den aktiva mannen som alltid har något på gång så kanske en sportig jacka med ränder på ärmen och vid halslinningen kan fungera. Och för kvinnan som tycker om när livet går på räls; kanske en baseballjacka i koboltblått eller en röd ullkappa som håller dig både varm och snygg hela vintern. 

Kombinera bäst för vardag och fest

En Ralph Lauren jacka är klassisk i snittet och just därför kan den lätt kombineras med dina vardagsjeans eller favoritkjolen. När det är dags för fest kan du vara mannen som sätter ribban högt genom att kombinera jackan med en läcker skjorta och ett par snygga militärbyxor. Om du är en kvinna som gillar en glammig outfit så är det enkelt att lägga till ett par snygga pumps, en klänning i någon läcker färg, samt några flashiga detaljer i smyckeväg så är du genast redo för festen. 


Förändra med små medel, men med klass och stil

Din Ralph Lauren jacka passar både till vardag och fest, och oavsett om du är man eller kvinna kan du hitta jackan som passar just dig i det stora sortimentet. När du investerar i en jacka från Ralph Lauren så investerar du i ett plagg av tidlös kvalitet som kommer att vara lika trendriktigt om tio år som det är idag. Jackan ger dig dessutom en känsla av elegans och flärd som kan förgylla din dag, varje dag.

Liknande sökningar
Ralph Lauren väskor
Áhkká Dunjackor
Áhkká Skaljackor
ASOS Jeansjackor
ASOS Vårjackor
Jack & Jones Bomberjackor
Kari Traa jackor
Levis Jeansjackor
Lyle & Scott jackor
Nike jackor
Odd Molly jackor
ROCKANDBLUE Dunjackor
Sail Racing jackor
The North Face Vårjackor
Tommy Hilfiger Jeansjackor
Vero Moda jackor
Ralph Lauren skjortor
Ralph Lauren Polotröjor
Ralph Lauren T-shirts
Ralph Lauren parfym
Rosa Solglasögon
Gense Grillbestick
Robert Welch Gafflar
Pillivuyt Pastatallrikar
Gula Badbyxor
Ralph Lauren Långärmade blusar
Chiara Forthi Vida byxor
Jack & Jones Chinos
NN07 Jackor
Jack & Jones Lågmidjade jeans