Sail Racing jackor

Filter för Jackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sail Racing jackor

Sätt segel med jackor från Sail Racing
Sail Racing är ett märke som startade i Göteborg 1977 eftersom skaparna ville ha ett märke som uppfyllde deras höga kvalitetskrav som även skulle kunna användas för segling. Ägarna använde sin kunskap inom segling för att skapa fantastiska kläder som seglare världen över använder idag. Sail Racing jackor är praktiska och snygga, och ger dig skydd mot det kalla havet. Idag använder människor världen över kläder från Sail Racing, ett litet svenskt märke som nu har växt och etablerat sig runt om i världen.

 Ett svenskt märke med fokus på design
Det är svårt att hitta kläder som är både snygga och praktiska och som finns att tillgå för både män och kvinnor, men det är precis vad Sail Racing erbjuder sina kunder. De är kända för sina innovativa och tekniska plagg som är anpassade för segling. Sail Racing jackor är praktiska och sportiga vilket gör det enkelt att röra sig. Deras plagg är fräscha och snygga så du kommer aldrig att ha något problem med att hitta matchande kläder. Idag används Sail Racings jackor av kända seglare världen över, och har sedan 2016 varit den officiella klädpartnern till Oracles Americas cuplag.

Sail Racing jackor för både män och kvinnor
Sail Racing är ett märke som är skapat för både män och kvinnor som älskar att spendera tid på havet. Inte enbart detta; Sail Racing skapar dessutom kläder för barn i högsta kvalitet. Så du behöver inte oroa dig för att de minsta i familjen inte håller sig varma i kallare väder. Självklart är det ett märke som kan användas av alla aktiva människor och inte enbart seglare. Sail Racing jackor är praktiska och skyddar dig mot kylan var du än är. Så trots att du inte ens bor nära havet är dessa plagg något du borde investera i, speciellt om du är en aktiv person som gillar att vara ute i kylan. Deras jackor finns i många varianter, bland annat dunjackor, parkasjackor och skaljackor. 

Kvalitet och funktion
Jackorna som Sail Racing erbjuder är enkla att kombinera med resten av din garderob. Sail Racing arbetar för att alltid upptäcka nytt material för att uppnå de bästa passformerna för sina kunder. Deras kläder har en funktionell design som gör dem till en favorit hos seglare.

Liknande sökningar
Áhkká Dunjackor
Áhkká Skaljackor
ASOS Jeansjackor
ASOS Vårjackor
Bershka Bomberjackor
Brave Soul Jeansjackor
Jack & Jones Bomberjackor
Kari Traa jackor
Levis Jeansjackor
Liquor N Poker Jeansjackor
Lyle & Scott jackor
New Look Jeansjackor
Nike jackor
Odd Molly jackor
ONLY Skinnjackor
Ralph Lauren jackor
ROCKANDBLUE Dunjackor
The North Face Vårjackor
Tommy Hilfiger Jeansjackor
Vero Moda jackor
Guess Bälten
AJ Morgan Solglasögon
Karl Lagerfeld Väskor
Reisenthel Axelremsväskor
Gula Bikinis
Whyred Kostymbyxor
Lindberg Vinterjackor
VILA Trenchcoats
La Redoute Korta kjolar
NLY Kjolar