Vero Moda kappor

Filter för Kappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vero Moda kappor

Vero Moda – en trendriktig historia av god
kvalitet


Vero Moda är ett danskt klädmärke som grundades av Troels Holch Povlsen år 1987. Varumärket ingår i den familjeägda Bestsellerkoncernen och den första butiken etablerades i Sverige 1989. Idag har Vero Moda runt 800 butiker över hela världen och märket har även etablerat en stark närvaro inom försäljning över internet. När klädmärket lanserades under det sena 80-talet fanns det inte så många varumärken som nischade sig specifikt gentemot unga kvinnor, så Vero Moda utvecklade snabbt en stark position på marknaden. När du vill uppdatera din garderob med en snygg kappa eller klänning av god kvalitet till ett bra pris så är Vero Moda fortfarande ditt självklara val.

Konsten att liva upp hösten och vintern lite extra

Det är så lätt att uppdatera en look och sätta en ny prägel på en stil med hjälp av en Vero Moda kappa. Den livar upp i mörkret nu under hösten och den annalkande vintern och är ett smart tillskott till garderoben. Vi använder få plagg så mycket i andra människors närvaro som våra ytterplagg och därför blir en ny kappa ett enkelt sätt för dig att visa upp din stil för omvärlden.

Vero Moda kappan – när du vill ha många valmöjligheter

Vero Moda har massor med kappor som du kan botanisera bland i sitt sortiment. Det finns kappor i olika design, färg och form, alla med den trendriktiga kvinnan i åtanke. Kanske vill du ha en kappa i rockig stil, en stilfull ullkappa eller en oöm variant för utebruk när det blåser kalla vindar. Vare sig du är ute efter en snygg dunjacka som kan hålla dig varm hela hösten och vintern eller en mer klassisk variant i ull som funkar till business, till festen och som en komponent för att försköna din vardag, så hittar du massor att välja mellan hos Vero Moda.

Kombinera för rätt stil

En snygg Vero Moda kappa kan lätt kombineras ner eller upp i stil beroende på hur din dag ser ut och vad du vill åstadkomma med din look. Om du lägger till ett par snygga sneakers så får du en skön och avslappnad vardagsstil, medan ett par stövlar eller klackar direkt ger din outfit lite glamour oavsett om du kombinerar kappan med kjol, byxor eller klänning. En kappa är ett lätt sätt att var lite extra stilfull i vintermörkret och du kan också lätt liva upp helheten när du lägger till en färgglad scarf och ett par snygga handskar för en ännu mer slående look.

En doft av elegans och stil

Med Vero Moda får du kvalitet och mode till ett bra pris. En Vero Moda kappa ger dig stil och elegans som syns lång väg och den funkar att använda både till vardags och till festen. Kombinera med en snygg klänning eller kjol till höstens och vinters fester för en doft av elegans och flärd, eller med bekväma skor när du vill göra din vardagsstil lite roligare. Vad du än söker har Vero Moda någonting som ger din look den där extra lilla touchen.

Liknande sökningar
VERO MODA Långärmade blusar
VERO MODA Omlottblusar
Vero Moda byxor
VERO MODA Vida byxor
Vero Moda jackor
VERO MODA Högmidjade jeans
VERO MODA Skinny jeans
VERO MODA Slim jeans
VERO MODA Midikjolar
VERO MODA Minikjolar
Vero Moda klänningar
VERO MODA Festklänningar
VERO MODA Långärmade klänningar
VERO MODA Långklänningar
VERO MODA Maxiklänningar
VERO MODA Midiklänningar
VERO MODA Omlottklänningar
VERO MODA Skjortklänningar
VERO MODA Trikåklänningar
VERO MODA Stickade tröjor
Rosa Mössor
Esprit Axelremsväskor
Dorina Bikinis
Cream Genomskinliga blusar
Good For Nothing Byxor
Gina Tricot Slim jeans
Twist & Tango Slitna jeans
ASOS Sommarklänningar
Object Collectors Item Klänningar
Dr Denim Myskläder