Dunjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Dunjackor

När det är dags för en dunjacka

När det är dags att köpa vinterjacka kan man bli lite överrumplad av raden jackor det finns att välja emellan. Om du söker någonting varmare än en skaljacka kan du behöva en dunjacka. Dunjackan är fodrad med dun från gås eller and, men kan också vara fodrad med syntetiskt dun. Med täta material i både foder och skal, kan en dunjacka hålla dig varm och hålla väta och vind borta. Dunjacka med huva är extra praktiskt, då kan du även hålla dig varm från nacken och upp. Med olika modeller och material kan du plussa ihop stil med funktionalitet.

Dunjackor av alla slag

Dunjackor är nog det vanligaste ytterplagget för kallt väder eftersom den värmer bäst. Du kan hitta korta och långa jackor. Korta jackor är snygga till byxor och åtsittande kjolar. Många har också låtsaspäls på kanten av huvan eller kapuschongen, det ger extra skydd mot vind och ser lyxigt ut. Det finns mer eller mindre figursydda modeller som är lite längre. Dessa liknar nästan kappor och är bra för att värma mer än bara ryggen. Du kan använda den som en höstjacka om du är väldigt frusen av dig och vädret inte står dig till godo.

Varm utan att förlora glamouren

Till kallt väder är en dunjacka nästan alltid ditt bästa val. Med den kan du hålla dig varm när du ska till jobbet, ut på stan eller vara ute med ungarna i snön. Hur som helst måste den vara tålig och i rätt storlek. Annars kan det lätt bli jobbigt med tiden. Lägg ner tid på att skaffa dig rätt dunjacka, en som du kommer att känna dig bekväm i och som passar din färgskala och din klädstil, du kanske föredrar att söka online istället för att dra till olika butiker. Hemma i den egna garderoben kan du skapa dig en egen liten sektion med olika mössor, vantar och halsdukar som du kan matcha din dunjacka med. Håll dig alltid tipp-topp, från topp till tå!Liknande sökningar
Holmegaard Ölglas
Handvärk Matbord
Gula Bikinis
FILA Mjukisbyxor
Happy Holly Orrebyxor
Happy Holly Kappor
MOSS BROS Blazers
Tenson Jackor
Versace Jackor
Parisian Skinny jeans
BUBBLEROOM Plisserade kjolar
BUBBLEROOM Trikåklänningar
Saint Tropez Trikåklänningar
NA-KD Toppar & Tunikor
Nike T-shirts
Miss Mary of Sweden Trosor
Grazette of Sweden Balsam
Urtekram Kosttillskott
tamaris Tofflor
Adidas Basketskor
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Didriksons rea
Ellesse rea
Jack & Jones rea
La Redoute rea
Levi's rea