Jeansjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Jeansjackor

Snyggt och skönt med en jeansjacka

Med en jeansjacka kan du alltid känna dig bekväm och samtidigt se läcker ut. Även den enklaste modellen erbjuder din klädstil en kick av snygghet. Välj den som en alternativ till vårjacka eller sommarjacka. Den är perfekt för all aktivitet. Ska du turista på nya platser? Ta med dig en jeansjacka. Är det dags att välja kläder till en utedag med killen? Ta på dig ett tajt linne och en jeansjacka. Eftersom den är så skön att använda förvandlas jeansjackan till en praktisk jacka att ha. Jeansjackan kan passa i de flesta omständigheter och bör därför inte fattas i garderoben.


Jeansjackans historia

Sedan 1900-talet i USA, tillverkade man kläder i jeans mest för arbetare eftersom denim är ett tåligt material. Sedan dess har man med tiden använt sig av jeanstyger för att skapa kjolar och jackor. Detta var väldigt populärt på mellan 60- och 70-talet. Jeansjackor med dekorationer som broderade blommor blev väldigt vanligt. Ledigt men vasst till vardagen. Det finns också boleros i jeans, som slutar under bysten eller lite ovan midjan. Jeansjackor började senare att tillverkas med olika bomullsblandningar, så det var inte alltid starkt denim, man kunde nu skaffa sig en jeansjacka som var mjukare och tunnare. Tycker du bäst om när en jeansjacka är ordentligt använd så att tyget blir följsammare? Du kan köpa sådana jackor nya och färdiga nu för tiden, så att du slipper vänta på att du lyckas mjuka upp den själv med tiden.

Välj en jeansjacka i rätt form och storlek

Det finns mängder av olika modeller. Du kan hitta klassiska snitt med även uppdaterade jeansjackor med flare eller moderna tvättar. Slitna jeansjackor med dekorationer. Oversize eller tajta och korta till midjan. Söker du en jacka långt från kontorets formalitet passar jeansjackan perfekt! Känn dig ledig och bekväm utan att se sjabbig ut, men välj en jacka som passar din kroppsform. Har du till exempel en kurvig kropp passar det med en figursydd jeansjacka. Vill du däremot betona smala höfter kan du visuellt förstora dem lite med hjälp av lager på lager. En enkel T-shirt under en lång skjorta och en kort jeansjacka uppå allt. Jättesnyggt!Liknande sökningar
Bloomingville Soffbord
Traeger Grillskydd
Bershka Långärmade blusar
MANGO Blusar
Esprit Byxor
Pieces Culottes
ONLY Dunjackor
ASOS Midikjolar
By Malina Kjolar
Stylein Pennkjolar
MANGO Skjortklänningar
Weekday Linnen
Nudie Jeans Tröjor
Bronx Colors Foundation
NYX Mascara
Clarins Primer
Jack & Jones Espadriller
Blåa Pumps
Ted Baker Slip in
Puma Inneskor
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Didriksons rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea
Name it rea