Skaljackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skaljackor

Skaljacka – säker och mångsidig outfit

Back to nature heter det, men detta kräver sin outfit. Enbart vårt bara skinn håller dessvärre inte för norra jordklotets klimat året om. Tack och lov är kläder ingen ny uppfinning och det finns en hel outdoor-bransch som ser till att det finns kläder för alla väder. Skaljackan är ett gott exempel på detta. Skaljackan är oerhört mångsidigt plagg som är både vind- och vattenavstötande. Olika membran i jackan ger den olika egenskaper som till exempel vattenpelare och andningsförmåga. Skaljackan är allround-jackan som fungerar lika bra på fjällturen eller skogsvandringen som den gör en blåsig dag på väg till jobbet.

Hållbar kvalitet

Värna om naturen och ett ökat miljötänk generellt är en trend som är här för att stanna. Kvalitet framför kvantitet är ett val i den riktningen. Genom att skaljackan passar för många olika slags aktiviteter är den ett ypperligt val att förbättra garderoben. Lägg till andra nödvändiga friluftskläder och du är redo för framtida påhitt ute i naturen. Med ett underställ under skaljackan klarar du hela dagen i skidbacken. Eller varför inte dra på dig ett par vandringsbyxor, packa termos och gå på tur längs skogens gröna vandringsleder.

Lager-på-lager – men bara en jacka

Att finna rätt skaljacka kan vara lite klurigt. Med olika lager i jackan kan man reglera temperatur, genomsläpp av ånga och hur mycket vatten som jackan klarar av. En tumregel är att försöka hitta en balans mellan olika funktioner. Exempelvis så kan en alldeles för tät jacka inte andas lika bra. Utgå från dina behov. Ska du använda skaljackan som regnplagg kan en huva vara på plats. För den som är väldigt aktiv och blir varm, men som inte vill ta av sig jackan, är ventilationsdragkedjor ett hett tips. Med rätt detaljer för just dig är skaljackan plagget som levererar året om.Liknande sökningar
Skip Hop Kabinväskor
Villeroy & Boch Salladstallrikar
House Doctor Soffbord
Reima Badbyxor
NA-KD Blommiga blusar
Pepe Jeans Blusar
Only & Sons Bomberjackor
Adrian Hammond Skinny jeans
Jacqueline de Yong Jeggings
Pepe Jeans Kjolar
Adidas Träningsbyxor
New Look T-shirts
Replay Stickade tröjor
Solid T-shirts
Röda Underkläder
Giorgio Armani Eau de toilette
Bioline Ögonkräm
E.l.f Foundation
Gulliver Sandaler
Merrell Vinterstövlar
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Didriksons rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea
Name it rea