Skidjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skidjackor

Håll dig varm i backen med en ordentlig skidjacka

Att man måste kunna hålla sig varm när man befinner sig i slalombacken är det inte fråga om. När det ska sportas måste man ha på sig rätt kläder. Ska man ta på sig skidorna måste man också ta på sig skidjackan, och den måste hålla rätt standard för dig! Du kan hitta moderna skidjackor med speciella fibrer och intelligenta tyger som är vattenavstötande och skyddar dig mot vinden. Dessa har ofta olika lager, samt foder. Du kan också kombinera en skidjacka i typ av skaljacka och använda en dunjacka ovanpå när det blir för kallt. Läs gärna vidare för att ta reda på varför det är så väsentligt att ha en bra skidjacka.

Säker åkning i rätt skidjacka

Om man ska följa med barnen i pulkabacken behövs det inte något komplicerat ytterplagg. Men när det gäller att åka högt upp i riktigt kallt väder, så måste man kunna hålla sig varm, torr och säker. En skidjacka som står emot fukt men samtidigt låter kroppen andas utan att skapa kondens. En bra skidjacka skyddar även mot vinden på höga höjder och när du far ner för backarna i hög fart. För att vara säker ska man välja rätt färg. Med en skidjacka i orange, rosa, grön, blå eller i någon annan snygg och stark färg, kommer du att snabbt lokaliseras i backen och på så sätt undvika olyckor och även hittas snabbt om en olycka sker.

Funktionalitet och stil

En skidjacka behöver inte endast vara funktionalitet. När du hittat en skidjacka i det material och den sort du behöver för din aktivitet kan du välja den färg och modell du mest gillar. Den klassiska skidjackan är kort, men det är också fint med en tre kvarts-lång skidjacka. Längden stör inte funktionaliteten, och skapar en fin stil på den klädmedvetne. Tänk också på antalet fickor du kommer att behöva och en huva som kan täcka en skidhjälm. Du kan hitta ordentliga skidjackor till överkomliga priser om du surfar lite på internet först. Dessutom är priser lägre innan det blir säsong. Då kan du hitta skidjackan just för dig!Liknande sökningar
SikSilk Cargobyxor
FILA Vårjackor
Replay Kappor
VERO MODA Mockajackor
BUBBLEROOM Kavajer
Dr Denim Kjolar
Gestuz Midikjolar
Monki Långärmade klänningar
Samsoe & Samsoe Festklänningar
Ted Baker Myskläder
Pieces Jeansshorts
By Malene Birger Stickade tröjor
Gant hoodies
Chantelle Push up-BH
OW Intimates Underkläder
Carita Hudvård
Maybelline Eyeliner
Clinique Foundation
Wet N Wild Läppstift
Svarta Skateskor
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Burton Menswear rea
Ellesse rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea