Sommarjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sommarjackor

Behåll stilen med en sommarjacka

Sommar, sol och strand. Varma dagar och svala kvällar. Underbara stunder med vänner och familj! För att leva livet på sommaren behövs det ha rätta kläder. På sommaren kan man till exempel inte helt gå utan jackor. Hur soligt det än är så finns det alltid en sval stund på dagen då man kan behöva en jacka. Då ska man vara förberedd med en fin sommarjacka och solbrillor så att man inte förlorar stilen! En ny sommarjacka blir snabbt ett lyft för outfiten och du kan kombinera den med sommarkläderna för önskad stil. Njut av att kunna hänga upp en ny jacka inför sommaren på kroken i hallen.


Sköna sommarjackor

En sommarjacka måste vara tunn och sval för att kunna användas under dagen. Blazers i lätta blandningar av polyester och elastan, eller jackor i bomullsblandningar är utmärkta för varmare dagar när man ändå behöver en lätt kofta. Vill du ha någonting för kallare kvällar eller svala sommardagar kan du skaffa dig en sommarcardigan du kan kombinera ändlöst med. Vill du känna dig fri och informell kan du välja att köpa en tunn bomberjacka i mockaimitation.

Förbered dig att njuta av sommaren

Vackra och smickrande modeller för sommaren är jackor med fint fall och enkla dekorationer, som guldknappar eller skärp. Kombinera med favoritbyxorna eller en kort klänning, låt fantasin ta plats och skapa dina egna och unika blandningar. Hur som helst så ska du gå bekväm i de kläder du väljer att använda. För att njuta av sommaren ska du kunna känna dig fri och säker, förbered dig då för alla stunder och moment med rätt sommarjacka som du kan ta på dig när du ska ta långpromenader på sommarkvällarna. Eller känn dig vacker när du ska på dejt, och ta på dig en kvinnlig jacka. Skapa nya minnen och vackra moment!Liknande sökningar
Levis Bälten
Michael Kors Axelremsväskor
tamaris Axelremsväskor
Odd Molly Blusar
Only & Sons Rutiga byxor
CHEAP MONDAY Högmidjade jeans
Levis Stuprörsjeans
Stradivarius Skinny jeans
Studio Total Stretch jeans
B Young Jeanskjolar
Jaded London Minikjolar
True Decadence Långklänningar
Röda Klänningar
Abercrombie & Fitch Linnen
Nike Undertröja
Deborah Milano Ögonskuggor
Röda Träskor
FILA Flip-flops
Shepherd Kängor
Miss KG Pumps
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Didriksons rea
Ellesse rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea